Susam-21 Lütfen yardımcı olur musunuz şuan 12+2 deyim karnımın sol alt tarafında özellikle bir ağrı var,adet olacakmış gibi bu ağrı doktora gitmeli miyim acaba normal mi
ArvenMom Susam-21 16 haftadan selam ağrılar hala devam ediyor dün doktor nefesini tamamen kesicek aşırı şiddetli iki büklüm olmana sebep olmuyorsa normal çünkü rahim genişliyor bebeğe alan açılıyor 🙏🏻❤
Zln2152 Susam-21 kuzum seninle aynı haftada aynı gündeyiz şuan bende o ağrı yüzünden uyuyamadım bile yoğunluk sol tarafta kasığıma vuruyor anlamadım bu neyin nesi sızı yapar gibi resmen
Susam-21 EmineSerdar bende sormuştum normal demişti ama hiç bu kadar şiddetli olmamıştı korkuttu beni şiddeti 😕
EmineSerdar Susam-21 bende korkuyordum da doktorum kanama olmayınca sorun yok dedi bnmde sol tarafında ağrı ama bana bebek sol tarafında tutunmuş dedi
Betulkaraa34 Benimde oluyordu suan 4 aylik olduk sukur ki gecti , normal bence kan gelmedikce korkmayin
yanlisanlamaama Susam-21 çok şiddetli değilse normal sayılıyor benim de oluyor arada ama hafif gelip geçiyor
ymrcfr Susam-21 Bende 12+1 im benimde dünden beri karnım ağrıyor bugünde ellerim ve ayaklarım kaşınmaya başladı normal mi bilmiyorum
Zln2152 Susam-21 evet yA nedendir bilmiyorum ama internetten baktığım kadarıyla rahim büyüyormuş ve yukarı çıkıyormuş ondan sanırım 😶
Suheyla2 Susam-21 canım kaan kocatepenin 12 13hafta gebelik videosunda bu ağrı ve sebebi çok net ve ferahlatıcılı bir şekilde anlatılmış yanü normal ama oradan dinlersen sebebini daha net öğrenirsin🥰
Susam-21 Zln2152 arkadaşın yaptığı yorum üzerine kağan Kocatepe’yi dinledim içim birazda olsa ferahladı sizde isterseniz dinleyin onu
Sanie Bende 14+2 haftalık hamileyim. Benimde karın ağrım var. Doktorum enfeksiyon, veya rahim buyudukce karında ağrı yapabilir dedi.