Egemooms Nessy Pepapp diye Bi uygulama kullanıyorum canım son adet tarihini giriyorsun gebelik planlıyorum olarak başlatıyorsun sana doğurganlık günlerini düşük orta yüksek diye gösteriyor zaten birde ilişki günlerini oraya kaydedebiliyorsun
Suhedymn Nessy merhaba FLO ve takvim uygulamasını indir yumurtlama günü dediği zamanlar ilişkiye gir bide yumurtlama ovulasyon testi alabilirsin eczaneden
Pnrcnr Bende p.c. diye bir uygulama kullanmıştım. Ben baya memnun kalmıştım uygulamadan. Orda düşük, orta, yüksek hamile kalma şansı diye de belirtiyordu.
MugeGuness Kesinlikle ovülasyon testi kullanın. Takvimler sağlıklı değil yumurtlama herkeste aynı olmuyor
Aysugigi Herkesin ovülasyon dönemi farklı ve çoğu uygulamalarda tahmini bir şey söylüyor hiç biri net değil benim tandığım kadın doğumcu ve o bana söylemişti. “Kadınların ıslak ve kuru diye adlandırıldıkları zaman var ve ne zaman sıvı beyaz yapış yapış bir akıntın geliyorsa yumurtluyorsun demektir ve o günü değerlendirmen gerekir eğer çocuk düşünüyorsan düşünmüyorsan ilişkiden uzak durman gerek” ben kendimi takip ederek hamile kaldım programa da bakıyordum ama bir iki gün yanlış gösterdiği zamanlarda vardı.
Nazendehanim Nessy ovulasyon canım ,takvim uygulaması benim hep adet bitiminden sonraki 7. Günü gösteriyordu ama.ovulasyon testi adetten sonraki 3-4. Günü gösteriyordu kesinlikle ovulasyon
yaseminnz Ovulasyon testi almanizi tavsiye ederim yumurtlamayı ve çatlamayı görüp o gunleri degerlendiriyorsunuz ben ilk denemede hamile kaldim cok şükür darısı isteyen herkese 🙏 ayrıca pepapp da vardi bende ama o tahmini gun hesapliyor onun dedigi gun benim yumurtlama günüm değilmiş mesela . O yuzden test iyidir instagramda minnakkurabiyeler siye bi sayfa var oranin testleri baya ünlü ben de onu almıştım
dtml Nessy bence ovülasyon testi biraz daha kesin çözüm. Beklenen adet tarihinden önceki 14-16.günler arası falan diye genel bir kanı var ama bu herkes için geçerli değil. Yoksa adet öncesi ve sonrası çat diye hamile kalanlar olmazdı.