Gizem19-23 Devlet hastanelerinde ikili test kesin yapılmıyor mu ?? Bütün hekimlerin yaninda riskli gebelik bakılır 2li test yapilmamaktadir yazıyor neden böyle bilen var mı ??
Koyuncu Gizem19-23 ben 3 gün önce Z. Kamil’de yaptırdım. Olur mu hiç. Devlet hastanelerinde yapıyorlar. Mhrs den kadın hastalıkları yazıyorsunuz. Klinik olarakta 11-14 ikili test işaretliyorsunuz o şekilde randevu alınıyor.
Massey Massey 11-14 hafta arası ikili tarama testi diye yaziyo yazmıyorsa fetal hastalıklar diye bi bölüm olmalı ordan almalisiniz
Gizem19-23 Massey İstanbul’dayım 4 tane hastane çıkıyor mhrs de onlarda da riskili gebelik içindir yazıyor hep
Gizem19-23 Massey ilk hamileligimde yani 2019 da Zeynep kamilde yaptırmıştım ama o zaman böyle birşey yoktu herkese yapıyorlardı şimdi bu çıkmış anlamayamadim riskli olmayan ikili test yaptırmayacak mi yani herkes özelde yaptıramaz ki
Massey Gizem19-23 ben 4 hafta önce yaptrdim eğer fetal hastalıklar diye bi bölüm çıkmıyorsa önce kadın hastalıklarında muayene randevusu al doktor sana dosya acicak ikili test için geldiğini soyle dosya açtır sonra fetwl hastalikalrdan randevu al ikili taramayı o bölüm yapiyo
Edaduzgun-1 Bende 12 haftalık hamileyim Bursa şehir hastanesindeki doktor hemen istedi o gün içinde yaptırdım 2 hafta sonra çıkıcakmış sonuçlar.
Gizem19-23 Massey aynı gün içinde olmuyor değil mi önce muayne için gidicem sonra dosya açılınca tekrar randvu alıp fetal hastalıklara gidicem doğru anlamis miyim
Lessi Gizem19-23 Cerrahpaşa’nın internet numarasını bulup arayıp 12 hafta sonrası gebelik olarak randevu alın gittiğinizde aynı gün yapıyorlar ikili testi
Gizem19-23 Lessi cerrahpasaya gitmem çok zor ben Ataşehir deyim şimdi Zeynep kamilden randevu aldım oraya gitcem yine