Mucizem11 Sevimlianne_adayi adete yakın bu testler cok yanıltıyor canım ben yaklaşık 2 sene kullandım bu ovulasyon testlerini adete yakın hep koyu cıkarıyordu anlamsız bi sekilde. Şüphen varsa direk gebelik testi yapmalısın.
Maysalina Sevimlianne_adayi bence hamilesiniz 🥳benimde böyleydi sonra kan verdim hamile olduğumu öğrendim
poyrazin_annesi28 Sevimlianne_adayi geç döllenme vs olabilir mi ? Umutlandırmak hoş değil fakat ben de adetten 3 gün önce yapmıştım ovulasyon böyle çıkmıştı. Zaten sonra da hamileliğimi öğrendim
ummuhan3 Sevimlianne_adayi merhaba regl oldunuz mu sizinde mi bugün regl gününüz? Benim bugündü ama olmadım regl sancısı var hafiften
ummuhan3 Sevimlianne_adayi Sevimlianne_adayi aynı durumdayiz Bat 18 Aralık kaset test negatif ovulasyon silik hiç ümidim yok bu ay regl sancim başladı bile
ysmnkrc Sevimlianne_adayi Sevimlianne_adayi canım ben de geçen ay yaşadım bu durumu ilk kez ovulasyon yapmıştım meğer adete yakın tekrar yumurtlamam oluyormuş değerlendir mutlaka
Sevimlianne_adayi poyrazin_annesi28 ama teste negatif çıkar mıydı ki o saman siz ne zaman test yaptınız
poyrazin_annesi28 Sevimlianne_adayi Ben adetimden 3 gün önce ovulasyon yaptım çift çıktı sizin gibi. Hatta şaşırdım ne yumurtlamasi adet belirtilerim var diye. Adetime 1 gün varken de test yaptım çıkmıştı gebelik. Geç döllenme olduysa belki olabilir diye düşündüm sizinkini hayırlısı olsun inşallah
Bernnnaaaa Sevimlianne_adayi kanda önemli bu testler yalnış çıkabilir ki ovülasyon testi bunlar daha çok yanılma payı var
Sunaya Bende test yaptım ilkdefa ovalosyo testi 2 çizgide silik çıktı bu nedemek oluyor acaba adetime 12 var
Lionmother Sevimlianne_adayi bu şekilde çıkması normal canım önemli olan t çizgisinin daha koyu çıkması. Silik veya böyle çıkması bir anlama gelmez
poyrazin_annesi28 Sevimlianne_adayi Kan verdin mi. Ovulasyon varsa elinde yine dene aynı cikicak mi diye benim yine çift çıkmıştı
ummuhan3 Sevimlianne_adayi benimde bugündü bende olmadım ama regl oldum olacam gibi ağrım var. Akıntı da var pek ümidim yok