Yenianneyimmm Esendamla bende 23+3 ve 22 de ölçmüştüm 8 kilo almıştım şimdi Allah bilir 10 olmuşumdur
1850 Esendamla 25. Hafta 7 kilo . Üzülmeyin aşırı degıl.herkesın kılo alım şekli farklı olur.tek saglıklı sıhhatlı doğumlarımız olsunda kıloları veririz💙
Deletedmom308 gramına kadar nasıl kilo hesabı yapıyosunuz yaa :)) benim kilom sabah başka akşam başka çıkıyo
Nurcin Esendamla 19+3 teyim 7 kğ aldım bende. ama hareketsiz bir yaşamım var. işte otur evde otur... olacağı buydu... ama artık dikkat edeceğim. az yicem. kızartma felan yememeye çalışacağım.
_RainBow ATC ayy banada öyle demişti 😂doktorumuz aynı takma kafana sağlığımızı düşünüyorlar o yüzden uyarı olsun diye söylemiştir diyorum. Ben bi kendime gelmiştim ama gene yiyorum yani 58 falandım 63 oldum 🤭
Leyla93 21 haftalığız 58 le hamile kaldım şuan 67 kiloyum ama gören nerde bu kilolar diyor göbek önden gidiyor benim ne kadar dikkat etsemde bünyem normaldede kilo almaya çok müsait olduğu için engelleyemiyorum hayırlısı diyelim ilk çocuk sağlıklı olsunda kilo verilir bişekilde diyerek kendimi avutuyorum🤣🤣
Littlemisssunshine Hamile kalmadan 54.4 kilo idim, şu anda 37+4 üm 9 kilo alarak 63.5 larda geziniyorum. Doğuma kdr 9 da kalsam iyi olacak
1850 Deletedmom308 aynen 😁gercek kılo alımı tok karna anlasılmaz zaten . Gun içinde içtiğimiz su sayısı bıke etkiliyor. Sabah aç karna tartılıp her hafta oyle kıyaslama yapabiliriz kac kilo aldığımızı o şekilde anlarız