Bs45 Esendamla 55 kilo ile hamile kaldım 15+4üz👶 Dün kontrolümüz vardı 55.300 dum çok yiyorum ama almamisim☺ karnımın maşallahı var yalniz❤❤
Shryrydn Esendamla 20 haftadayım 5 kilo aldım şimdiden😑 hamilelik iyi guzelde şu kilo almak olmasa daha guzel olcak. Hep dusunuyom neden aslıhan azra kilo almıyo. Ama ben alıyom☹️
Krm Oo herkes ne güzel gitmiş de ben uçmuşum. 32. Hafta 17. Kilom. Boyum 1,78 ve 68 kilo ile başladım. Tek başına aldığın kilo önemli değil diyor doktor. Önce hamilelik öncesi vücut kitle endeksi ne bak. O normalde gelecek ondan sonra onun üzerine 8-12 kg alman normal Aralık'ta olacak. Ama o haliyle bile fazla olsa da önemli değil saglik önemli.
ygmrcglyncn ben 20+2 haftalığım 7 kilo aldım ancak her insanın vücut kitle indeksine göre alması gereken kilo ve bebeğin kilosu farklı olabiliyor bu sebeple kıyaslamamak gerekiyor çok az kilo almak da bebekte yetersiz beslenmeye ve erken doğuma neden olabiliyor zaten doğum yapanlar aldıkları kiloları geri veriyor emzirdikçe.Çok düşünüp bebeği de üzmemek lazım aslında hissediyor sonuçta bizim hissettiklerimizi
nisannis Esendamla ben de 24. haftamdayım ve son iki ayda 7 kilo aldım 4 aya kadar hiç kilo almamıştım ayda 3-4 kiloyu pek normal karşılamadı doktorum 😔
ATC Esendamla 22. Haftamdayım yaklaşık 4.5-5 kilo aldım hızlı gittiğimi söyledi doktor benim de moralim bozuk 😔
aslhnyz ATC ben 6 kilo aldım bana gayet iyi dedi ya doktor sana niye öyle demiş ki bence gayet iyi yarılamışsın zaten
_RainBow ATC ayy banada öyle demişti 😂doktorumuz aynı takma kafana sağlığımızı düşünüyorlar o yüzden uyarı olsun diye söylemiştir diyorum. Ben bi kendime gelmiştim ama gene yiyorum yani 58 falandım 63 oldum 🤭