1Neseekokcen_ beyzzsenturkk normal Doğum oldu gece başladı evde cektim pilates vs yaptım . Sabah 6.30 gibi geldim 2 cm sonra yatış yapana kadar 4 oldu nts düzenli çıktı derkeennn açıklık 8 oldu o arada sürekli yürüdüm tabi sonra bebek geliyor dedim dayanamadım doğuma indik 5 dk içinde doğdu 36+4 de oldu
ecemsuuuuu 1Neseekokcen_ hayırlı olsun canım benim sen kurtuldun darısı bizlerin başına inşallah kaç kilo doğdu bebiş nasıl kuvoze falan girmedi degilmi 🙏🏻☺️
beyzzsenturkk 1Neseekokcen_ peki yediginiz bisey mi tetikledi hurma ananas falan naptınız bende normal dogumu cok istiyorum🥺💓 hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsün
anayimbenanaaa 1Neseekokcen_ çok şiddetli sancınız oldu mu ? Hayırlı uğurlu olsun bu arada Allah analı babalı büyütsün sağlıklı huzurlu mutlu ömrü olsun inşallah 🙏🏻
1Neseekokcen_ beyzzsenturkk yok aslinds hurma feln sayıldır yedigim Yürüdüm Temizlik vs yaptım iki hafta öncesinde zaten bebek kanala girmisti doktorum bekletiyordu sonra sancım olunca sıcak duş vs derken oldu bitti
1Neseekokcen_ anayimbenanaaa cok şiddetli olmadı benim ebem 8 cm açıklıkta hissettiğim sancıyı diğer hamileler 4cm hissediyor dedi
1Neseekokcen_ fatiss bebeğimin biraz solunum sıkıntısı var erken geldiği için onun dışında bi sorunumuz yok çok şükür
Gizem_1635 1Neseekokcen_ ahh kuzum ya rabbim şifa versin tez vakitte çıksın inşallah ciğer geliştirici falan vurmuşlarmıydı