arkadaşlar 25 Nisan 2022 de rüyamda gördüğüm nedenden dolayı gebelık testi yaptım 2 aylık evlıydım ve esımde bende en başından beri bebek istedık 2. Ayda Allah nasıp etti şükürler olsun ama bebegıme kavuşana kadar çok zor günler gecırdık esımde bende…
gebelıgımı ogrendıgım gün beta verdim 33 çıktı hastaneye gıttım doktor bunu değerden kabul etmıyoruz kimyasal gebelık 1 ay sonra bı daha olur gencsın dedı gonderdı benı ve ben keseyı görene kadar ıkı günde bır kan verdim 10 gün boyunca sonra çok şükür keseyı gördüm rahatladım derken aynı gün kanamam oldu hastaneye gıttım ıgne ılac derken doktor yüzüme karşı dusucek bebegın dedı ve ılk üç ay boyunca tuvalet harıcı kalkmam dahı yasaktı bıtmeyen progestanlar ıgneler derken sukurkı 3 aya gırdık rahatladım dedim 16. Haftamda enfeksiyon sebebi ıle gıttıgım hastanede bebegın böbreğinde sorun olabılır suyu az denıldı perınotolıjye gittim sorun görülmedi ama o geçen gunlerı bana sorun gebelıgı sonlandıralım bıle dendı vazgecmdım tam hersey bıttı dedim 22. Haftamda detaylıya gırdım rahım ağzı yetmezlıgım olduğunu öğrendim tabıkı yine Protestanlar ıgneler serumlar yerımden dahı kalkmam yasaklandı bu zamana kadar madde manevi zorlandım bı çok doktor degıstırdım çünkü 26. Haftamda kanama sebebi ıle hastaneye yatışım oldu ıgne serum derken taburcu oldum aspırın kullanıyordum detaylıdan beri bebeğe güden damarlarda centık vardı o ayrı bı stres tabıkı takı 33 haftaya kadar 33 haftada gece anıden suyum geldı 4 cm açıklık bebek kanalda duzenlı dogum sancısı doğumu durdurmaya çalıştık suyum tamamen bıttı doktor yapıcak bısey ypk doğuma alıcaz dedı acil sezeryan oldum 4 de hastaneye gıttım 2 kere çatı muaynesı oldum doktorum 8 de geldı kontrole gırdım çatı muaynesı oldum ve aynı hızla doğuma alındım aspırın almıştım 12 saat önce genel olmak zorunda kaldım ağlaya ağlaya gırıp oğlum nerde yasıyormu dıye ağlayarak çıkmışım 8.55 de oğlum doğdu göremeden kuveze almışlar gıttım gördüm ertesi gün taburcu oldum akşamı ateşle hastaneye yatırıldım 7 gün kaldım hasta olmusum bünyem kaldırmadı ıgne serum tahlil derken en son çare ayaktan damar yoluydu günde 2 kere kan alınıyordu serum sadece günde 1 saat kolumda yoktu 3 kere damar yolu açılıyor derken bıttı taburcu oldum oğlum yine yok yanımda sonra yine hastalandım bu sefer bılmıyordum oğlumu kucağıma aldım bır seferlıgıne ona geçti tedavi gördü 7 gün 3 gündür iyiyim yanına gıttım geldim emzırdım derken minik mucızem yanımda besıgınde mışıl mışıl uyuyor arkadaşlar ne olursa olsun vazgecmeyın yavrunuzdan ben hıc vazgecmedım kendimden geçtim ama ondan geçmedim ve ben kazandım Allah oğlumu bana bağışladı yıyecek ekmeği varmış bunca şeye rağmen yanımda evımde koynumda umut olmak istedim asla pes etmeyın elbet zor oluyor ama sonu çok güzel oluyor 😔🙏🙏