Prenses34_annesi Kızlar göğüs yada göğüs ucu kaşıntısı yaşayan var mı? Nasıl çözümler buldunuz? Ne kullanabiliriz?
Rabg123 Prenses34_annesi ben karnima kullandığım bio oil den sürüyorum hem çatlamayı önlüyor hemde kaşıntı ve dökülmeyi
cansualisa Prenses34_annesi her gün lifliyorum anca kesiyor kaşıntısını bnmde 2 3 gündür basladı açıyordu değince şimdi kaşınıyor
Mrv_77_77 Prenses34_annesi benim hamileliğin başından beri kaşınıyor ilk zamanlar daha çok şiddetliydi kaşırken yırtasım geliyordu şimdi biraz daha azaldı hiç bir şey yapmadım ama ben şöyle duydum göğüsler sütle dolduğu için bi gerilme oluyor büyüyor süt kanalları açılıyor o yüzden galiba
Hulyakkus Sütyen takmayarak 😅 sporcu sutyenleri var dolgusuz onlar çok iyi geliyor diğer sutyenler polyester olduğu için kaşıntı ve pul pul dökülme yaptı bende sporcu sütyeni ise yarıyor bir de bebe yağı sürün
Prenses34_annesi Hulyakkus kız inanırmısın içi boş sütyen takıyorum emzirme sütyeni bebe yağı mi 31+6 haftalık hamileyim herhangi birşey olmaz dimi diyolar ya erken doğuma sebep olur uğraşmak vs diye 🥰 birde neden kaşınıyor peki bilginiz var mı acaba?
Prenses34_annesi Kiwi12 emzirme sütyeni taktım sırf bunun için oda penye ama aşırı kaşınıyor ozellikle sol göğüsüm sağ da pek olmuyor 🥰
Kiwi12 Prenses34_annesi arada bnde de kaşıntı çok 9lur. Ama kasimadigomda zamanla duruyor kasimamaya çalışman gerek galiba😁
Prenses34_annesi Rabg123 bende de var çatlak önleyici krem doktorum verdi surebilirmiyim ki onu birşey olmaz dimi🥰
Rabg123 Prenses34_annesi benimkini doktor vermedi eczaneden eşim getirdi ama cildiyenin verdiği ürederm var cilt kurulugu için onuda tüm vücuduma uyguluyorum
Prenses34_annesi Sütyeni çıkardım kaşıntı kesildi suanlik penyeydi emzirme sütyeni ama demek ki salinmaya ihtiyacı varmış 🤣🤣🤣
Prenses34_annesi cansualisa sen lifliyorum dedin ya sabunlu mu lifliyorsun napıyon yoksa sade lifle kasimaya mi çalışıyorsun 😂