Elisam22 TugSozTan bende cinsiyet belli olduğu gibi gidip kiz kıyafetleri aldım ama olmadan önce ilk aldığım beyaz yenidogan takim cingirak ve meyve süzgeciydi.kiyafete cinsiyetten sonra yoğunlaşmak mantıklı geliyor banada.kisisel bakim deterjani anakucagi ates olceri kanguru küveti bu tarz şeyler yavaş yavaş alinablr
2022bebeki TugSozTan Sampuan,losyon,nemlendirici, pişik kremi, küvet banyo seti, ateş ölçer, göğüs pompasi vsler ile başlayabilirsiniz. Bebeklerin coook ihtiyacı var, :)
asuyalin TugSozTan bacım bu ne saçma düşünceler 🤦♀️ O zaman hamile kalmadan alsaydın, nasılsa bir gün hamile kalacaktın. Kalmazsanda sıkıntı yok çünkü ihtimaller üzerine yaşamıyormuşsun. Neyse beni ilgilendirmez, insanlar bu tür cümleleri anne baba üzülmesin diye kullanır. Kimse kimsenin kötülüğüne konuşmuyor yani.
TugSozTan asuyalin eşimle konuştuktan sonra almaya başlamıştık zaten. Yetişkin insanlara sanki beyinleri yokmuş gibi davranıp sonra üzülürsünüz demekte bana saçma geliyor. Evet üzülüyorum iyileşince yine denerim. Bizde biliyoruz kötü bişey olabileceğini hepsi ihtimal. O zaman çocuk doğmadan hiçbir şey almayalım. Keşke daha önce alsaydım. O zaman çocuk aklımda yoktu. Şimdi pişmanım keşke daha önce alsaymışım.
Kukulikukuli12 TugSozTan temmuz diye düşünme. Yenidogan bebek her türlü üşür yeni dünyaya alışıyor ince uzun kollu al bence. 2 ay vücut ısılarını koruyamıyorlar.
TugSozTan Kukulikukuli12 tamamdır bende emin almadım bi an sıcak gelir vs diye o zaman uzun kollu devam 😂