Emanetimi_bekliyorum Zll90 ronii47 ben 24 haftalık hamileyim kendimi aşırı şiş hissediyorum agır hissediyorum nasıl geçecek bu günler 🥲🥲
Gzdmrt2905 ronii47 bel ağrısı kasık batması uyku hali yine başladı ilk zamanlar olur sanıyordum ama tekrar başladık duştayken bile uykum geliyor 🤣🤣
MomBaby91 38 haftalık hamileyim. Göbeğim alt kısmı kasığımın hemen üstü böyle sert değil hafiflemiş durumda. Boşalmış gibi. Bebeğimin hareketlerinde sıkıntı yok. Acaba pozisyon mu değiştiriyor ? Neden böyledir acaba? Bir kaç gündür farkettim bu durumu. Yaşayan var mı ?
ronii47 Gzdmrt2905 ay bende de ya. İlk baştaki halime döndüm iyice. Bide bulantı ve ekşimeler geri geldi
eleanor68 Bacaklarda kılcal varisler , ağrılar, hemoroid, vajinada da minik varisler bir tek ben mi yaşıyorum ya 😞
Hacerunl ronii47 28+2 yiz şuan hiçbir zorluğum yok çok şükür sadece anlık bir sıcak basması oluyor o kadar 💙
Himmelsgesicht Ben de 30. haftam mide yanması, karnımın sağ tarafına giren belli belirsiz kramplar ve bebeğimin vajinaya tekme attığını hissediyorum birden irkiliyorum.