Hallerimvarbenim Kız 30 hafta bitiyor Allah’ın izniyle doğum çantasını kaçıncı haftada hazır etmeli sizce?
Kayaatilla Hallerimvarbenim 32.haftadayım ağırlaşmadan daha fazla hallettim valla herşey bizim için sonuçta ne olacağı belli olmaz
Berelfgun Hallerimvarbenim en geç32de bitmiş olmalı bence ben 32de hazır ettim 33de erken doğum riskinden yattım durduramasaydık hazırlıklı olmuş olucaktım neyseki gerek kalmadı ama erken olsun tam olsun
Hallerimvarbenim Kayaatilla Doğru diyorsun valla başlayım bende o zaman günden güne zorlaşacak gibi hissediyorum artık
Hallerimvarbenim Hnd-slm Benim bel sırt şimdiden felç 37ye bırakırsam çocuğu poşete sararız heralde 😅
mavininhertonuu Hallerimvarbenim 35 de çanta hazırladım ama keşke daha erken hazırlasaydım yıkama ütüleme işi 35e anca bitti çok ağırlaştım çok zorlandım sende 2 haftaya hazırla bence
Eldgrn Hallerimvarbenim 28-29 arası hazırladım şimdi kafa rahat ilelreyen vakitlerde ağırlaşmaya başlıyor insan
Hallerimvarbenim Lizbonn Ufak ufak tamamla sende kuzum elinden geldiğince yormadan kendini az kalmış maşalah ❤️
sari-uggli-mehmet-aga Hallerimvarbenim erken doğum riskiniz varsa 30da hazırlayın bitirin. ben bugün bitirdim 31+3′ken. Onun dışında risk yoksa da 33de hazır olması bence iyi, çünkü hem ağrılaşıyorsun hem de doğum çantası hazırlamak da uğraştıran bir şey.
Hallerimvarbenim sari-uggli-mehmet-aga Erken doğum riski yok şimdilik ama tabi bilemiyor insan bir anda birşey olur nolur nolmaz doğru diyorsun
1erkekkannesiiii Hallerimvarbenim 28. Haftada hazırladım iyiki de hazırlamışım 33.haftada hastanelik oldum erken doğum riskim var şimdi hayatta yapamazdım haliniz gücünüz varken yapın koyun erkeni geçi yok
Tunakyl31 30 da hazır olsun bence en geç 32. Ben 34 de yaparım dedim erken dogum riski oluştu kalkmamam gerekiyor eşim yıkadı çamaşırları ütü hala duruyor napacagimi bilmiyorum.yatip dua ediyorum resmen dogurmamak icin
Hallerimvarbenim Tunakyl31 Ah kuzum çok geçmiş olsun nerde yaşıyordun yardıma gelebilirim daha ağırlaşmadım o kadar 🙏🏻