2022Mom2022 7.ayımdayım ve yarın oğluma oda takımı almaya gideceğimiz için ağlıyorum duygu durumum felaket kızlar 🥹doğum geliyo aklıma ağlıyorum kargoları geliyor ağlıyorum yani sürekli uyu ağla uyu ağla bi mutlu bi hüzünlü sizlerde durum ne
Hallerimvarbenim 2022Mom2022 Kız bugün benim de oğlum için sipariş ettiğim hava nemlendiricisi şampuanları kremleri falan geldi bende tam ağlıyordum çok duygulandım eşim geldi noldu aşkım dedi oğluşumuzun şampuanı geldi dedim ağlayarak sabahtan beri dalga geçiyor🤣🤣
Pamukkiz1666 2022Mom2022 7 buçuk ay oldu ilk öğrendiğim günden beri karnımı hem seviyorum hem ağlıyorum duygulaniyorum o kadar çok istemiştim ki mucizemi iyiki benimle dört gözle doğmasını bekliyorum prenses hanımın 🥰
gulsun-36 2022Mom2022 yaa sizin yine çok iyi canım ben annem bana güzel bir eşofmanım var onu bir yere gidersem temizce yeni giyerim diye dokunmuyorum demişti aklıma benim doğumama geldiğinde giyer annem ondan dokunmuyordur diye geldi ağladım 😀😀😀
2022Mom2022 ParildayanYildiz Tek olmadığıma sevindim bende anormallik mi var noluyo diye kendimi sorguluyodum 😭😹
marnus Bi benim hormonlarım tavan yapmadı hamileliğimde ya😂bi de hiç aşermedim😂ben hamilelik yaşamamışım