Dilek19 Yldzhh doktorum problem yok artışın normal dedi 2 katına çıkıyor çünkü 26 sında ilk randevumuz var
Dilek19 FMS umarım öyledir banada normal dedi doktorum merak etme dedi ilk kontrol 26 ekimde olucak umarım darısı herkese bazı doktorlar ve kadınlar çok evhamlı 😊
BuseBasderici Yldzhh kişiden kişiye değerler değişir. Önemli olan çıkan değerim iki gün sonra iki katına çıkması
Ss03 Melegimmmmmm benim de sabahları midem bulanıyor sadece belirtim nerdeyse YÖK. Sende olmuyor mu bulantı
Melegimmmmmm Ss03 hayir olmuyo henuz yarin 6 haftalik olcaz bakalim cokmu kaygi ediyoruz ehvam yapiyoz aceba 🙄
Dilek19 Ss03 benimde belim ve göğüslerim çok ağrıyo sanki regl zamanı gibi aşırı şişti normal mi acaba
rileyss Yldzhh benim 5+4 günlükken 433’müs doktoruma yolladıgım ekran görüntüsünden baktım, su an 38+3 üm :)
Aytan Merhaba arkadaşlar . Cuma günü sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım. Beta 4815 çıktı.Doktor bu değere göre 7 haftalık olabilir dedi. Ama adet tarihime göre hesapladığımda 5. Haftadayım. Yüksek olmasının nedeni ne olabilir?
FMS Aytan Her gebelikte farklı olabiliyor beta değeri ama ikiz gebelik olabilir mi diye düşündüm arkadaşımın da biraz yüksekti ikiz gebe son adet tarihinin başlangıcından emin misin? 😊 hayırlı olsun canım