Ayseylmozd Merhaba sevgili anneler hamileliğinizde the purest solutions un C vitaminini kullandınız mı ? Her hangi bir sakıncası var mı gebelikte
Bellabells 2022bebeki peki arbutin ve niacinamide aha Bha tonikler salisik asit bunlardan hangileri kullanılabilir
2022bebeki Ayseylmozd %10 oraninda olanlar güvenilir diye biliyorum .fazlasi zaten hassas ciltli iseniz de birden baslanmasi onerilmiyor :)
Ayseylmozd 2022bebeki öneri üzerine garnier aldım %3,5 diyor ama içerisinde salisilik asit varmış ve hamileler için pek uygun olmadığını duymuştum :) o yüzden kullanamadım
2022bebeki Ayseylmozd Evet gebelikte kullanilmiyr arbutin c vtimini güvenli diye biliyorum . Orani iyiymis aslinda tek başına olsa mükemmel olurmuş
2022bebeki Bellabells aha ,bhalar , retinoller ,salisalik asit ve arbutin kullanilmiyor diye biliyorum maalesef. 🤗 Niacinamide, c vitamini, hyaluronic asitler kullanılabilir yine de siz doktorunuza danışın tabi atladigim bir şey olabilir
Bellabells 2022bebeki gebeliğimden beri kullanmıyorum ama cildim çok fena halde.doktoruma sorayım bu içerikleri bildiğini sanmıyorum şansımı denicem.uzun süredir bakımsız bakımsız dolaşıyorum ben
2022bebeki Bellabells Benim de korkunc oldu güya erkek çocuğu anneye güzellik katardi hani nerde🙈 c vitaminini en azindan ihmal etmemeliyiz. Bir cildiye randevusu alma imkaniniz varsa onlara da sorabilirsiniz elbette🌺
Zeynepsari34 Bende şurada kuru cilt için olan tavsiyelerinizi alabilirmiyim. Gebelikten cildim pul pul ne sürsem düzelmiyor
2022bebeki Zeynepsari34 Siz de düşük oran c vitamini üstüne nemlendirici kullanabilirsiniz bence. Once serum.sonra nemlendirici. Cerave kullaniyorum ben gebelik sürecinde 🌺
Bellabells 2022bebeki yok valla erkek kız hormonlar tepetaklak.gözenek gözenek olduk. Bulantıdan şimdiye pek umrumda değildi. Bundan sonra tedbirleri alalım zararsız olanlardan.
2022bebeki Zeynepsari34 Evet kullanıyor cerave. Doktorum cok daha kuru ise bioderma atopik de önermişti ama gerek kalmadi bana. C vitamini de gebelikte %10 dan fazla kullanılmamalı hele ki daha önce hiç kullanmadiysaniz daha düşük dozda başlanmalı. Luv it, jeuveline liposamal c ,the purest uygun olanlar oran olarak aklima gelenler. Siz yine de danışın lütfen doktorunuza yanlış yönlendirmek istemem🤗