Htccprz 2kizannesi- Maşallah size taze anne😊 bi bakmışsınız o susam gün gelecek karpuz olucak 😍 nasıl güzel bi mucizedir yaa Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin insallah
2kizannesi- Fatos12 Henüz gitmedim bugün öğrendik :) 4. Gün gecikince test yaptık bugün evde, 26sına bebeğimiz olmuyor diye randevu almıştık 1.5 sene oldu evleneli. Nasip işte hamile kaldım öyle gidicem doktora :))
Berkaytuana 2kizannesi- bizde minigiz daha ilk duyduğum da ağladım ama bugun kalp atışını dinledik bugün daha çok ağladım 😂
2kizannesi- Berkaytuana ay daha kimseye diyemedim söylemekten utanıyorum resmen :D kimseye demeden doğursam ne kadar güzel :)))
2kizannesi- Berkaytuana yok evleneli 1.5 sene oldu korunmadık hiç bu zamana kadar da olmadı bizde dedik bi doktora gidelim neden olmadı bugüne kadar diye 26sına randevu almıştık, bugün öğrendim bebiş olduğu 26sında bebiş için gidicez nasip işte :)
Fatos12 Berkaytuana Evet canım 4+6 şuan ama iste bebeğime sevinemwdim bile ilk kontrolde demirle altan bakcaz dedi anca karından baktı ama küçüktü iste çok gozukmedi
2kizannesi- Berkaytuana valla baya bi bilgi öğrenmem gerekecek doktora gittiğim zaman aval aval doktorun suratına bakıcam yoksa :))