essyagiz Ebruzenn Canım ben hamileliğimi 7. Haftamda öğrendim. Saçımı kestirip boyattığımda 6 haftalık hamileymişim🙈
Htccprz Ebruzenn şimdi en kritik dönem canım tam tutundu tutuncak zamanı o yüzden doktora danışmadan bir şey yapmayın derim
Pinkyy Ebruzenn bende boyatamıyorum,çok doktora gittim sordum hepside net bi şekilde hayır dedi,bitkisel organik boya kullanıyorum normalde,daha çok erken biraz bekle kuzum sende
Ebruzenn Zeynepali daha kalp atışını duymadık kese oluşmuş dedi 2 hafta sonra gel dedi saçlarım sarı koyu yapayım dedim ama etrafımdakilerin yarısı yap yarısı yapma diyor
Bittersweet Ebruzenn 4 ay diyorlar genelde plesanta tamamen olusana kadar 4. Aydan sonra da organik bitkisel boya yapan bir yere boyatirsan tabiki sikinti olmaz
Hcrksk 3 ay dolunca organik boyalar ile boyayabilirsin demişti doktorum.2 kere boyattım loreal inoa ile.bence şuan boyatma
essyagiz Ebruzenn Evet canım belki şans eseri bende birşey olmadı ama sen bile bile boyatma biraz daha sabret 🤗💓
MelikeGkhn Bence de yapmayın ben de 8 haftalık hamileyim öğretmenim acayip beyazlarım çıktı hem beyazlarım da önde aralarda öğrencilerim her gün hocam niye yaşlandınız birdenbire diyor ☺️☺️Ama bebeğimden asla önemli değil doktorum da her şeye evet diyen biridir ama boyaya asla dedi.
Tubaa10 Ebruzenn 21 haftalık olduk hala izin çıkmadı doktorumdan senin daha çok yeni çok tehlikeli ama sen bilirsin