anneligedair doktorunuz şu tarihte gel vs. diyor mu? yoksa ne zaman isterseniz o zaman mı gidiyorsunuz?
deniizz7 anneligedair ayda bir gidiyorum. kontrole gittiğim zamanlar doktorum söylüyor zaten 1 ay sonra görüşelim diye. doktorumun söylemine göre hareket ediyorum yani.
Hzldln anneligedair son ayda haftada 1 çağırıyor Ayda 3 haftada bir çağırdı beni şimdi haftada bire düştü
Lavantakokusu64 anneligedair ayda bir gidiyorum 1 ay sonra gel diyor ben hangi gün musiatsem hangi güne doktorun randevusunu bulabilirsem o zaman gidiyorum illa bir kaç gün önce, sonra yada 1 hafta uzuyor
Mello29 anneligedair Doktorumu ve bebisi özleyince gidiyorum. Özellikle 2haftayi gecince ikisini de özlemeye başlıyorum
nergis_a anneligedair 19+5 olduk riskli gebe oldugum icin perinatolojiye gidiyorum 2 haftada bir kendisi randevu veriyordu suan su kacagimiz oldugu icin haftada bire dustuk simdilik her hafta kontrollerdeyiz
kitapkurdu anneligedair ilk hamileliğimde en geç 3 hafta bekleyebiliyordum. Ama şimdi 2.ayda 1 gidiyorum