aysima-nursima 9+5 haftalık hamileyim erken biliyorum ama inanın cokkk merak ediyorum lütfen tecrübeli olanlar yada tahminde bulunabilecekler bakabilirmii❤️💕💕💕
aysima-nursima 2 kızım var onların kesesi böyle fasulye gibiydi bu yuvarlaktır erkek sanmiştim:) hayirlisi olsun
Mine34 aysima-nursima kullan beynini minnacık bebeğin cinsiyetini burdakilere soruyorsun bide lütfen diyor yalvar istersen
Aspenya44 Mine34 cewap verme zorunluluğunuz yok boş laf yapıp milletin kalbini kırmayın ayıp . Belli canın sikiliyo senin
aysima-nursima Mine34 sanane ? Seni ne ilgilendirir ? Merak ettim ve tahminde bulunanlar için yazdım senin gibi gereksizler için değil ayrıca lütfen yalvarma ifadesi değil rica ifadesi canim işine bak ""!
Mine34 Aspenya44 başta kötü birşey söylemedim farkındaysan fikrimi söyledim kendisi tersleme gereği duydu
Aspenya44 Mine34 ben fikrimi söyledim herkes hamile burda hassas kırılgan . Kalp kırmanın hakka girmenin hiç lüzumu yok . O sebeple yazdım
aysima-nursima Aspenya44 kesinlikle❤️ omrumuzun bazı kısımlarında boyle düşüncesiz boş insanlarla karşılaşacağız tesekkur ediyorum🥰