Aysel66 Elfdgm2023 dogru demek ki peki haftayi neye gore hesapliyoruz transfer gununu mu adet gununu mu
Kelebekl Elfdgm2023 en azından biri tutmasa diğeri tutar diye düsünüyor insan tek olunca daha kasılıyor geriliyor insan. 😥
Asli44 Kelebekl kendi deneyimimi söyleyeyim çiğ yer fıstığı fındık antep fıstığı ve kuru incir ye bi de portakal tüket bol bol su iç ilk iki gün dinlen ama sürekli yatma sonra evin içinde ara ara yürü uzak yerlere kesinlikle kolunu uzatma iki gün sonra günlük hayatına dönebilirsin ağır işlerden uzak dur ve en en önemlisi moral moralini hep yüksek tut oldu mu olmadi mi diye dusunme hayırlısıyla doktorun dediği günde pozitifi görürsün hakkinda hayirlisi olsun inşallah 🤲
Kelebekl Asli44 ayy inşallah 🤲🤲 ilkinde çoo düşündüm aklımdan hiç çıkmadı rüyalarıma kdr giriyordu kendimi çok kasmıştım acaba ondan mı tutmadı diye hep düşünüyorum. Bilmiyorum neden belki nasip değildi ama işte insan sebep arıyor kendince. Hayırlısıyla sağlığıyla inşallah bu sefer nasip olur 🤲
Kelebekl Mucizemibekliyorum_ devlette yaptırdığımız sperm testinde 4 milyon çıktı opuda toplanan sperm de sayı 28 milyon çıktı özel hastanede. Anlamadık bizde
Kelebekl Mucizemibekliyorum_ yok hayır bu ay sonunda adetim olacak 2ci günü gidicem ilaçlara başlicam büyük ihtimal Allah tan bsey çıkmazsa şubatın ortasında falan olurum
Kelebekl Mucizemibekliyorum_ inşallah cümlemizin inşallah Rabbım nasip eder tüm isteyenlere tüm bekleyenlere 🤲🤲
Kelebekl @Aysel66 @Elfdgm2023 Kızlar ikinci trasnfer için görüştüm doktorla 16 bin istiyorlar normal mi sizce çok pahalı geldi bana zaten embriyomuz donmuş var sadece transfer olacağım. Ay gerçekten maddi manevi çok yorulduk tüm varımızı tüp bebeğe harcadık sonu olumsuz olunca çok zoruna gidiyor insanın. 😥
Elfdgm2023 Kelebekl hemen transfer olcan mı,bende çok karasızım bi yanım hemen ol diyor bi yanım bekle diyor😒eşim bekleyelim diyor benim biraz kilom var onu verip sonra istiyorum ama bilmiyorum yinede kafam çok karışık,halen toparlanmış sayılmam😔
Aysel66 Kelebekl ben bilmiyorum nekadar alıyorlar ikinci transfer icin biz euro ile oduyoruz bize daha da fazla aliyorlar mesela bizim tup bebek paketi 2800 euro ayri tahiler heralde 500 euro cıktı esimle benim ve kalan embriyoyu dondurmak icinde 600 euro odedik yani ikinci transfer de 1000 eurodan fazla heralde
Kelebekl eesratkndmrl yok hayır memorial da olcam ama doktor kendisine istediği ücret ve merkezin trasnfer için istediği ücret