Aysel66 yasemin9222 kan tahili tek yaptirdim yarın yeniden yaptırıcam doktora test gununden iki hafta sonra gitmemi soylediler
yasemin9222 Aysel66 kese ve kalp atışı o zaman görünüyordur belki bende testi çarşamba tekrarlayacağım sonra ne zaman çağırırsa artık daha çok küçükler ya maşallah :)
Elfdgm2023 Aysel66 yok aramadım yarın tekrar sağlık ocağında yaptırcam bakalım orda ne çıkacak ondan sonra doktorun ynına giderim
yasemin9222 Elfdgm2023 daha önce yaptirdigin yere yaptir canım belki onda olmuş olabilir inslh güzel değerler görürsün 🙏
Elfdgm2023 yasemin9222 yarın doktoruma gidip baktırcam canım halâ inanamıyorum neden böyle oldu ki çok moralim bozuldu acaba tekrar yükselen varmı böyle olupta
Elfdgm2023 yasemin9222 doktorumla görüştüm kimyasal gebelik olmuş dedi ilaçları bırak dedi.olmadı yani kısmet
yasemin9222 Elfdgm2023 yaa üzüldüm ya hayirlisi olsun canım Rabbım daha saglikli pozitifleri görmeyi nasip etsin inslh 🙏
Kelebekl Elfdgm2023 yaa ciddi mi çok üzüldüm canım ya Rabbım sağlıkla yeniden nasip eder inşallah 🤲🤲😥
Aysel66 Elfdgm2023 Gecmiş olsun canım cok uzuldum nasip degilmiş demek bidakisine artık inşallah saglıklı hayırlı kardeş gelir 🤲
Elfdgm2023 yasemin9222 Kelebekl Amiiin sağolun kızlar Rabbim tüm isteyenlere en hayırlısından en sağlıklısından nasip etsin🤲