yasemin9222 Mucizemibekliyorum_ progestan günde tek seferde 2 ampul valla çok canımı yakıyor ya oturamıyorum üzerine
Aysel66 yasemin9222 kalcadan bende vuruluyorum bolca masaj yap oraya geciyor ilkinde bende yapmamıştım aya kalkamazdım agridan ama sonra hemşire masaj yap dedi ve şimdi agırmıyor
yasemin9222 Aysel66 yaaa oylemi bende yapayım o zaman normal elinle demi bez havlu falan yok masaj yaparken
Mucizemibekliyorum_ yasemin9222 bana göbekten verdi göbekten olanda çok acıtıyor bide kan sulandırıcı çok yakıyor Senin çift embriyo koyuldu dimi
yasemin9222 Mucizemibekliyorum_ göbekten kan sulandırıci yapiyorum evet oda yakıyor evet çift koyuldu senindemi çiftti
Mucizemibekliyorum_ yasemin9222 yasemin9222 ben ikisini de göbekten vuruyorum kan sulandırıcıyı kola geçicem haftaya falan. Yok benim tek transfer edildi. Senin çiftse erken belli olur testte bence ne zaman yapmayı düşünüyorsun benim aklım hep testi ne zaman yapacağımda. Tutmuşsa en erken ne zaman çıkar acaba
yasemin9222 Mucizemibekliyorum_ ben çarşamba eken gebelik testi yapayım diyorum 5. Gün bakalim ne cikacak 6. 7. 8. Günde yaparım test aldım var evde 😃
Ecemmmkymz Mucizemibekliyorum_ Bana kan sulandırıcı vermedi doktor bitek göbekten iğne progestron estrofem hap fitil bide 3 gunde bir kalcadan pregestron
Mucizemibekliyorum_ yasemin9222 ay çok heyecanlıııı bana da haber ver bende yaparım belki ama benim için çarşamba erken olur tek transfer ya
ipekmom_ yasemin9222 bence erken yapmayın canım en erken 10.günde belli olmaya başlıyor Allah korusun olumsuz görürsün sürecini çok etkiler, 10.güne kadar beklemelisiniz 5çok erken görünmemesi normall
yasemin9222 Mucizemibekliyorum_ naptin canım bugün nasılsın benim dün akşam biraz kasik ağrım oldu onun haricinde iyiyim
Mucizemibekliyorum_ Ecemmmkymz transfer öncesinde estrofem progesteron fitil ve prolutex(göbekten) iğne vermişti transfer sonrasında kan sulandırıcı iğne verdi