Mucizemibekliyorum_ yasemin9222 aa evet seni hatırladım konuşmuştuk cuma transfer olucaz diye saat kaçta oldu transferin☺️
yasemin9222 Mucizemibekliyorum_ 13.30 da odaya aldilar hazırlandım falan 2 gibi transferim oldu senin saat kacta oldu
Kelebekl Kızlar ben yaptım fakat tek çizgi çıktı 😥 foto eklemeyi bilmiyorum o yüzden ekleyemedim ama çıkmadı yani 10 gün bugun 😥
Mucizemibekliyorum_ yasemin9222 benimde 9.30-9.45 arası oldu canım. Çok erken ama bi belirtin var mı😃
Ecemmmkymz Kelebekl Hiç üzülme benimde son güne kadar cıkmadı testlerde hatta test gunude kanamayla gittim adet oldum diye ve sonuc pozitifti şimdi kızım 4 yasında suan kardes iştiyo teamsfer oldum 5. Gunum ve hiç belirtim yok insallah allah ona kardes nasip eder
yasemin9222 Mucizemibekliyorum_ yok ya arada kasik ağrım var birde sabahları terlemiş uyanıyorum akşam saat 8 gibi üşüme geliyor ama en çok kalcam ağrıyor iğneden oturup kalkarken hatta zor yürüyorum ağrıdan ama yapacak birsey yok inslh sonu güzel olsun
Aysel66 Kelebekl yarın vermem gerekiyor ama ben bulgaristanda yaşıyorum ve burada yeni yıl yaklaştı icin laboratuvarlar kapalı 29da acıcaklar
Elfdgm2023 Kelebekl canım sen akşam mı yaptın bakın akşam yaptıklarınızda çıkmaya bilir, bide testi masanın üstünde yatay şekilde bırakıyorsun dimi elinde tutmuyorsun,dün senin 9. Gününde bide akşam yaptın sabah ilk idrarla yap