1anne2bebek__ Demetelisa keşke olaydı takaydım zira yine de sarılık oldu 🤣ilk defa duydum ama yalandır
yanlisanlamaama Demetelisa kız yok Allah aşkına kim uyduruyor böyle şeyleri 😂😂 benim kulaklarımda bir sürü delik var minik minik altın küpeler takıyorum benim çocuk şimdiden sapsarı öyleyse 😂
Dilek-K0 Demetelisa tabiki hamilelikte de altınlarımı vs takıyorum ama böylr birşey olacagını sanmıyorum çünkü çok saçma bence sende inanma canım ☺️
en_guzel_emanetlerim Demetelisa 🤣🤣🤣🤣 valla yeni evliydim ve kuyumcu dükkanı gibi gezdim hep altından değil sütüm 1 hafta tam yetmedi bebeğe o dönem sarılık oldu sonra sütüm bol gelmeye başladı şükür hiç biseye gerek kalmadan sık sık emerek atlattı yavrum
denizarenmom Demetelisa kocaman kadinlarin boyle seyler yazmasi artik komik gelmiyor ya bu kadar mi cahilsiniz
Demetelisa uraz_ve_annesi- ya ne alakası var öğretmenim diye niye inanmayayım ki bazı şeylere . Duydum sordum altın sonuçta verdiği enerji kayndklı pigmentle alakalı bişey olabilir diye yoksa bilginiz yazmazsınız
melegimhosgeldin1 catandgirlmom Hayir hayır o zamanda frikik olurmuş İkisinide birden takmak en iyisi😂😂😂😂😂
uraz_ve_annesi- denizarenmom ben böyle sorular soran kişilerin yorumlarına bakıyorum orda gördüm görmez olaydım 😂
Rozaanne Demetelisa çocuğunuzun beyaz tenli olmasını istiyorsanız altınları çıkarıp gümüş takmalısınız
2kidsmoms Demetelisa bunu diyenin 2. Cümlesi getir hamileliğin bitene kadar ben takayım değilse hiçbir mantığı yok bu cümlenin 😂😂
uraz_ve_annesi- Demetelisa şöyle var alakası belirli bir eğitim düzeyine sahipsiniz bunların hurafe olduğu ve mantıksız olduğunu anlayacak kapasiteniz olmalı diye düşünüyorum
Bernnnaaaa Demetelisa bunu sorarsan linçlenirsin çok doğal böyle saçma soru olur mu ya bizde neler duyuyoruz gelip burda sormuyoruz mantık süzgecinden geçiriyoruz 😅