Gizem_1635 Xxsesea benimde 35. Hafta da dolanmıştı bi sıkıntı olmadı çok şükür kaygan yapısı olduğundan normalmiş doktorum hareketlerini takip edersin demişti sadece ama merak etmeyin bişey yoktur Allah’ın izniyle
Xxsesea Gizem_1635 ben 36dayim ve suni sancı ile bakilacak kordonun durumuna ona göre Sezeryana alacaklar size böyle bir şey yapıldı mi
Xxsesea Gizem_1635 şuan beklemede misiniz herhangi bir şey yapılmadı mı kordon için. Kordon dolanmasindan itibaren kaç hafta geçti peki kaçıncı haftadasiniz
Gizem_1635 Xxsesea 35. Haftada dolanmıştı canım Şuan 38 deyim kordonla alakalı değil benim açılmam olduğu için doğuma alınabilirim
Gizem_1635 Bişey sormak istiyorum bilgisi olan varsa doktorum gece 12 den sonra bişey yeme sabah belki doğuma alırım dedi su içebiliyomuyum acaba sormayı unuttum
Xxsesea Gizem_1635 hayır su bile icmiyosunuz bende hastanedeyim şuan 12den sonra bisey yiyip icme su bile içmek yok dedi sezeryana alabiliriz dedi
Xxsesea Gizem_1635 suni sancı verilcek bebeğin duruma tepkisine göre sabah doğuma alinacgim yani her ihtimale karşı benimkide