Beyazeller Devlete gidiyorum ,doktor belirleyemedim daha ,sürekli farklı doktora randevu alıyorum.Nasıl olcak bilmiyorum ilk gebeliğim 🤲
Lazz61 Beyazeller ben Salı günü Hakan beye gidicem hatırlat fikrimi paylaşırım kuzum. Ben de orada doğum yapmayı düşünüyorum valla özeller çok pahalı
Recbey Beyazeller eğer bayan doktor istersen salise mesude hanım var onuda beğenmiştim ama ben hakan beye gidiyorum memnunum
Pinkgold İlk gebeliğiniz neden özel hastaneyi tercih etmiyorsunuz Yalova’da devlet hastanesini öneren yok şahsen devlet zaten hiçbir şekilde ilgilenmiyor onu geçtim sıra bile zor alınıyor Yalova devlet hastanesinde
Beyazeller Pinkgold Yeni devlet hastanesi eskisi gibi değil :) Özelde de durumlar şu an hep kalabalık .Açıkçası ücret ödemek istemiyorum o kadar yüksek . İyi olan doktor her yerde iyidir sonuçta .
Lazz61 Pinkgold bende Yalova devlet için araştırmadayım, valla insan çok ister özelde doğum yapsın özel ilgi görsün fakat fiyatlar uçmuş gidiyor. Herkesin de durumu özele uygun değil.
Beyazeller Lazz61 ben erkek istemiyorum o yüzden , yeni bi doktor gelmiş bu sefer onu deneyeceğim Hanife Rana Dural diye :) Bakalım nasıl olacak .Bana hiç soran olmadı nasıl doğum istiyorsun diye 😏Acaba yeni olduğu için mi ?
Yyyoo Beyazeller yalova devlette kadın erkek gibi bir ayrım olmuyor malesef. Eğer normal doğum planlıyorsanız acil gittiğinizde kim denk gelirse o doğurtuyormuş ama sezeryansa belki seçme şansınız olabilir
Yyyoo Beyazeller devlet hastanesinde nöbetçi kadın doğum doktoru var hep. sordum ebeye acilde kim varsa o dedi ama öneriyor yalova devlette doğum yapmayı odalar tek kişilik yeni falan dedi
Lazz61 Beyazeller bütün devlet hastanelerin de öyledir. Gündüz doğum yapar doktorunuza denk gelirseniz kısmet işi ki normal doğum da genelde sorun yok ise doktor değil ebe eşliğinde doğum yaparsınız. Gece doğumunda ise o gece hangi doktor icapçı ise size o yardımcı olur. Önemli olan hastanenin tam teşekküllü olması. Mesela ben O.gazi deyim ama burada doğum yapmak istemiyorum çünkü anne ve bebek yoğun bakımı mevcut değil diğer 2 doğumum da sorun olmadı ama doğum bu bilemeyiz bunda bir aksilik olur ise direkt Bursa şehir hastanesine gönderiyorlar. O yüzden riske atmak istemiyorum
Recbey Yyyoo evet yeni yaloava hastanesi odaları tek kişilik iğne için yatış vermişlerdi prosedür gereği odaları harika tertemiz
Beyazeller Yyyoo evet güzel tabi odalar, doktorlar biraz yeni doktor ama umarım güzel olacak her şey bakalım.
Lazz61 Recbey yaaa çok sevindim şuan inan Hakan bey için hastane için. Salı günü gidicem ben de hayırlısı bakalım
Beyazeller Recbey o karnıma çok baskı yaptı bebeği görebilmek için ,o yüzden başkasını denemek istedim
Yyyoo Lazz61 merhaba Orhangazi’de oturuyorsanız orada atakent hastanesindeki doktor Elif hanımla ilgili bir bilginiz ya da duyduğunuz bişey var mı