K1-fatma yok yok vallaha şuanki doktorları anlamak hiç mümkün değil özel hastane iyi diye özel kadın doğum doktoruna gittim kistimden dolayı beni kanser hastası etti damardan ilaçlı MR çekileceksin dedi 8 haftalık sağlıklı gebeliğimi sonlandırmak istedi günlerce ağladım perişan oldum başka özel hastaneye gittim oda 14-16.haftada ameliyat olman gerekebilir dedi kist için ama onun sözünede bakmadım ben yılmadım gittim hastane hastane doktor doktor gezdim başka bir kadın doğum doktoru basit bir kist dedi ayrıca gebelikte ilaçlı MR neymiş dedi ama için rahat etsin perinatoloji bölümüne yönlendiriyim seni dedi ve gittim perinatoloji doktoru baktı oda basit bir kist dedi ilaçlı MR nasıl çekecekmiş gebeye dedi nasıl bir doktor bu falan perinatoloji doktoruda ilgiliydi kafamı diğer doktor karıştırdığı için senin içini tam rahatlatmak amaçlı onkoloji doktoruna gösteriyim seni dedi sağolsun gösterdiği onkoloji doktoruda baktı sonuca şok oldu MR uygun görülmesine ve kisti kanser teşkil eden tümör diye sonuca yazmasına kendide alttan baktı gayet basit bir kist bunu unut gitsin artık dedi 1 ay koşturma ve üzüntü sonucu içim geçen hafta cuma bu doktorların sayesinde rahatladı..Rabbim merhametli ve işinin ehli doktorlarla karşılaştırsın inşallah 🙏🏻