Abc34 Kızlar canım çok sıkılıyor 😂 maksat muhabbet olsun ev dışında, dışarda misafirlikte ,yolda suyu gelen var mı. Böyle bi anısı olan yazsın bizde okuyalım
Deletedmom_21 Abc34 Benim ablam, benim düğünümde doğurmuştu, hastaneye yetiştirememiştiler, allahtan düğünde davetli ebe arkadaşımız vardı. Hemen giyinme odasına götürdüler ablamı doğurdu orda. 39 hafatada. 😅
A_syma Abc34 Ilk gebeligimde hergun sokaklardaydim , abimin esi bu kiz kesin yolda doguracak diyordu 😂 Olmadi
Deletedmom_21 Defnem_26 ahahaah öyle oldu evet ama Bebek doğduktan sonra ablamla bebeği direkt hastaneye götürdük Orada muayene ettiler temizlediler falan
Deletedmom_21 A_syma ay deme deme😅 ablamın da biraz inatçı yapısı var son haftasına kadar topuklu ayakkabılarla gezdi tozlu hiç oturmadı dinlenmedi en son düğünün ortasında doğurdu😄😄
Deletedmom_21 Abc34 Evet tam düğünün ortasında biraz suyu gelmeye başlamış, annem ona gidelim hastaneye böyle bırakma o da yok daha doğmaz demiş sonra bir anda kesesi patlamış suyu gelmiş sonra sancılar ağrılar bağrışmalar falan derken doğurdu işte düğünde😅😅
fatiss Abc34 dugun telasesi vardir bi de oyun oynayip halay filan cektiyse pit diye dogurmustur masallah 🤣
A_syma Deletedmom_21 Kolay dogurmus ama belliki 😂 gezsin kiz daha iyi valla. Kiş günü anca evde oturuyoruz doguramayacam bu gidisle diyorum😂