hayalbahcem Burada bir kaç kişiye sormuştum hepsi erkek demişti ama kızımız oluyor çok şükür 🥰 her denilene kendinizi kaptırmayın bırakın süresi gelince doktor söylesin. Sağlıkla gelsin miniklerimiz 💜
Dilarac hayalbahcem katılıyorum sonuçta burda kimse doktor değil bende başlarda o hevesle tahmin istiyordum şimdi ne kadar saçma olduğunu anladım doktordan başkası bilemez 🌸
rumisa hayalbahcem bana da hep erkek dediler burdaki gülşenmustafa diye bi hesapta erkek demişti ama kızım oluyor inşallah bence de asla takılmayın 😅🥰
hayalbahcem Zehradmrci Gülşen ve Cansu ya sordum hatta Cansu’ya geçen günlerde sordum Genelde biliyorlar herkes öyle diyordu ama bnm kızım ters köşe yaptırdı 🥰 kesin biliyoruz demiyorlar ztn onlarda sorun yok kimse kendini kaptırmasın diye diyorum aslında
hayalbahcem Dilarac evet heveslenmeye sebep oluyo ben çok kız istediğim için üzülmedim tabi ki ama üzülebilirdim de kendimi alıştırıp o yüzden gerek yokmuş fazla merak iyi değil boşuna demiyorlar 😃
Zehradmrci hayalbahcem tabi ki canım kesin bilseler zaten bu isi burda bu sekilde yapmazlar tahmin sadece bazisi dogru cikiyor bazisi yanlis biz de merakimizi gidermis oluyoruz😌