Ozlemclskn Cinarinannesii_ evet ben de enox 4000 ilk kullanıyorum doktorum 1 yolluk rapor çıkarttı. geçen ay 3 kutusuna 300 tl ödedim bugün sağlık ocağına yazdırdığım halde 1986 tl tuttu dedi eczacı. Sigortam yok ama benim o yüzden sanırım da geçen ay da aynı şekilde aldım nasıl o zaman 300 tl tuttu da bu ay 2000 tl tuttu. Her ay nasıl alacağız
Cinarinannesii_ Ozlemclskn vala canım bende anlamadım henüz ilaçların raporu çıkıp almadığım için eşime akşam tekrar sordum eczacı raporlu fiyatını mı söyledi dedim evet dedi kafayı yedirtirler adama bu fiyatlar nedir böyle ya
91mer Sinem4488 rapor yapın iğneyi Bizde o sekılde alıyoruz raporlu Ama devlet hastanesi kalbi duymadan rapor yapmıyor Suan kalp atışı olana kadar sadece reçete şeklimde ipne ve progrestan yazsın o zaman uyguna geliyor
elifcicek_07 Biri demiş raporluyum ama alırken para ödüyorum biri demiş kutu kutu alıp para ödemiyorum ben rapor yazdıramıyorum diye yakınıyorum arkadaş nasıl bir tarikata denk geldik
91mer elifcicek_07 neden yazmıyor dr ? Bana kalp atışı gerek rapor için demdi ama ı zaman kadar reçeteli aldım 10 günde bir yazdırdım
3prensesannesi__ Sinem4488 Merhaba bende corasprin kullandım varislerim yüzünden gebeyim ve kanamam oldu corasprin kullanmayın bence benim doktorum hemen kesti
Canan23 mimar_anne sağlık güvenceniz nedir sizin nasıl öyle alıyorsunuz anlamadım doğrusu bizim emekli sandığı
Aysee95 Sağlık güvencesi olmadan da raporla uyguna alabiliyo muyuz bilgi verir misiniz benim eşiminde sigortası yok bi kutuyu 550 liraya alıyodum simdi 650 lira
yamann Sinem4488 Canım benim de ilk gebeligimde sigortam yoktu doktoruna soyle analık hakkı ödüyor bu igneyi manuel recete yazıp reçeteye analık hakkı diye not düşsün ben 9 ay analık hakkıyla almıştım ilacımı
Aysee95 yamann cok sağolun bişey daha sorucam sağlık ocagı doktoru yazabiliyo mu yoksa kendı doktorum mu
BabyTurkdogan1 Sinem4488 merhaba canım hayırlı olsun öncelikle iğne için rapor çıkartabilirsin 9 kutusunu 17 TL gibi bi rakama aldım ben raporlu olunaca aynı şekil diğer ilaçlarınd sağlık ocağında bittikçe yazdırabilirisn
yamann Aysee95 Benim her ikisi de yazıyor dediğim gibi manuel recete ve reçetenin üstüne analık hakkı yazicak sadece
Zeynepppppp Sinem4488 canım bende kullanıyorum bebek net belli olunca rapor cıkarttı tekrar gittiğinizde rapor cıkartırın
Zeynepppppp Ysmnrn canım ben özele gıdıyorum ıkı dakkada rapor cıktı 55 TL rapor ıcretı odedım bı kereye mahsus
Ysmnrn Zeynepppppp ben de ozele gidiyorum ama sanirim degisiyor. Gecen seneye kadar cikariyorduk artik cikaramiyoruz dedi maalesef. Ben de telefonla arayip yazdiriyorum artik her 10 gunde bir. Her sey bebislerin sagligi icin. Siz de dogum sonrasi kullanacak misiniz?