Rk805108 Meraba hanımlar ovulosyon testine devam edıyorum da bugun 2 cızgı belirgin olmaya başladı acaba yumurtlama mı yoksa yumurtlama yakınmı hastanedeyim anca böyle cekebildim
EmineDefneGokce Rk805108 değil gibi t çizgisi c den daha koyu olacak Ama siz her ihtimale karşı değerlendirin. Yakın gibi
Deletedmom_85 Rk805108 Tam Yumurtlama değil gibi geldi bana. C daha koyu gibi çıplak gözle sen daha iyi görürsün öyle mi? Öyleyse bu gece veyahut yarın yumurtlama olur her halükarda yetişirsiniz çatlamaya kadar merak etmeyin 😚 geçmiş olsun bu arada 🌸
arirangg Rk805108  Sana referans olması için kendi testimin fotoğrafını koydum. Benim de ortada olan testim yumurtlama idi ve bu testle deneyerek hamile kaldım. Fark edersin C daha koyu ama yine de oldu. Ertesi gün yani 2 Kasım olan testte T çizgisi daha silik olduğu için 1 Kasım yumurtlama. Sen de ancak yarın da test yaparak anlayabilirsin canım. Eğer T yarın daha koyu çıkarsa o zaman bu yumurtlama değil ama benimki gibi silikleşirse yumurtlama bugün
Rk805108 arirangg hm anladım o zaman yarın belli olur silikleşirse catlama olmuş olur ilişki o zaman olur buvun olması mümkün degil
arirangg Rk805108 Evet bu test hem yumurtlama gibi ama hem de değil gibi. Aynı benimki de öyleydi. Ancak yarın anlaşılır. Bugğn zaten müsait değilsiniz inşallah asıl yumurtlama yarın olur.
Kivircikkuala Rk805108 bir gebenin günlüğünden mi aldın testleri😢 bende aldım memnun kalmadım çok net göstermedi asla bence en iyisi laboquick markası
Rk805108 Kivircikkuala evet ordan aldım benimde lafam karıştı bilseydim dediğiniz yerden alırım artık bunu deniycem