ebrylmzayyldz 28 günde bir adet oluyorum takvime göre yumurtlama günüm 5 aralıktı, bat 19 aralık test yapsam gebelik belli olur mu?
Koalammm ebrylmzayyldz canım takvim yumurtlama gününü doğru göstermeye bilir çünkü her zman 14. Gün yumurtlama die bişi yok ama ovulasyon testi yapıp o gün oldu diyorsan çıkar diye düşünuyorum benim yumurtlama ayın 3 ündeydi dün hamile olduğumu öğrendim bat 17 18 di benim inşallah güzel haber alırsın canım 🙏🌼
minikprens_71 Ben adetimden sonra yaptım ve pozitif çıkmıştı şuan 12 haftalık hamileyim. İnşallah Allah gönlüne göre verir🥰♥️🙏🏻
ebrylmzayyldz minikprens_71 amin inşallah Allah seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🥰belirti var mıydı bulantı koku hassasiyeti gibi?
minikprens_71 ebrylmzayyldz amin inşallah🙏🏻 baş dönmesi vardı ara ara. Ama tansiyon sanmıştın önemsemedim. 1 hafta sonra öylesine bi test yaptığım zaman öğrendim ve 1 aylık hamileymişim. 5-6 haftalıkken mide bulantım başladı. Şuan ara ara devam ediyo hala 🥰♥️
Koalammm ebrylmzayyldz sen yinede adet gününü bekle canım bazılarında geç döllenme oluyor olmazsada canını sıkma bizde iki aydır deniyorduk olmadı üçüncü ayda nasip oldu şükür kafam dağılsın diye kitap felan okuyordum çünkü sürekli aklıma geliyordu oldu mu olmadı mi diye sürekli aklına takılıyorsa bişiyler yap canım kafan dağılsın içini ferah tut inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın canim sende 🙏❤️
incikaya ebrylmzayyldz herkeste farklıdır tabi sen adet gününü tam bekle arkadaşım umarım hamilesindir gönlüne göre olur💐