bloodofsiris Cey-cey 26+5 Bende demir eksikliği çıktı . Feramat yazdı doktor. Onun dışında elenatal 2 önerdi . Onu kullanıyorum. Hem omega 3 hem multivitamin içeriyor .
Melisashn Cey-cey 25 haftalığız Decavit ve vegaferon fort kullanıyorum doktorum 13 haftalıkken başlatmıştı ikisine de.biri multivitamin biri kan ilacı.
Mervekara5 Cey-cey d vitamini kan hapı magnezyum birde vifolic diye bir multivitamin kullanıyorum canım
Siem24 Cey-cey 25 haftalığım ocean mumy, ocean B12( düşük çıktı iğne vermedi ), Gyno ferro sanol kan ilacı , bir de D vitamini
Cey-cey @" bloodofsiris Melisashn Mervekara5 bloodofsiris"#p25483811 j Ben elevit kullanıyorum sadece doktor yeterli suanlık dedi ama bi kaç gündür karnımda baskı mı desem sertlesme gibi oluyo geçen hafta gitmistim doktora hersey yolunda bir ay sonra kan tahlili yapalım dedi 28/29 haftada rutin testleri Sizlerde de oluyomu arar ara bazen uzanırken bazen ayaktayken oluyo
Mervekara5 Cey-cey benim bu ara o sertleşme baya oluyor canım özellikle yatarken birde ilk kalktığım zaman daha doktoruma sormadım bende onu henüz
bloodofsiris Cey-cey Bende gerginlik çok fazla. Sanırım büyüdüğü için . Nefes darlıkları da başladı . Bir an önce zaman ilerlese de sağ salim kucağımıza alsak :) Zaman ilerlemiyor gibi geliyor artık
merve211 Cey-cey geyno Ferro sanol kan ilacı decavit d vitamini alfalino kapsül balık yağı kullanıyorum 27+2 bu gün 12. Haftadan beri içiyorum
Cey-cey Mervekara5 1-2 hafta once sordugumda normal rahim de bebekte büyüyo demisri ama bilemedim 26 haftalıgız Siz kac haftalıksınız
Bebeginehasret Cey-cey ocean mummy multivitamin, ostea formula magnezyum kalsiyum, bunlari doguma kadar devam brde kan hapi verdi ama hafta da 2 3 ne yutuyorum eksikligin yok depo.icin kullan dedi
Mervekara5 Cey-cey 27+5 bizde bende haftaya randevum galiba muhakkak sorucam magnezyum eksikliğinden diye düşünmüştüm bende 3 gün kullanmadım o zaman olmaya başladı çünkü
nez10 Magnezyum tablet maltofer demir3 günde bir de duosvit diye OMEGA 3 alıyorum decavit almadım ben kullanmadım hiç onun yerine balık hapı
Hazalert Cey-cey d vitamini damla, kan ilacı ve doktor tavsiyesi ile elenatal 2 kullanıyorum 24+2haftalıgız