Aysee6346 Merhaba arkadaşlar ben 23 haftalık gebeyimde bebek hareketi dışarıdan ne zaman hissedilir eşim bir an önce hissetmek istiyor 😊
Nazli-61 Aysee6346 ben 18. Haftamda çok hafif şekilde görüyordum eşimde o haftalarda elini koyduğunda hissetmişti ☺️
Prenses34_annesi Aysee6346 18-19 da seğirme şeklinde hissettim 20 haftamızdan sonra artık kendini hissettirmeye başladı babamıza dışarıdan görüyoruz artık hareketlerimizi 31+6 haftalık hamileyim ilk gebeliğim 🥰🥰
ikiprensesannesi06 Aysee6346 Ben bu haftalarda hisetmistim 23 25 26 haftalarda şimdi 31 haftalık olduk horon tutuyo içerde 🤣🤣
Aysee6346 Prenses34_annesi teşekkür ederim canım Rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin bende 19 haftam da hissettim şu anda daha da şiddetli oldu ama eşim elini indirdiğin de bebeğimiz hareket etmeyi bırakıyor😅 benim de ilk gebeliğin
Aysee6346 ikiprensesannesi06 bende hissediyorum ama eşim elini indirdiğin de bebeğim hareket etmeyi bırakıyor elimde çok istiyor hissetmeyi
Prenses34_annesi Aysee6346 bazen bizim de öyle oluyor cidden anneyi duyuyor bu afacanlar o zaman uyuzluk yapıyorlar ben de susup karnımı işaret ediyorum😂😂
ikiprensesannesi06 Aysee6346 Biraz bekleyin canım ozaman bazen benim eşimde elini koyduğunda cekiliyo oynamiyo
Aysee6346 yagizegemom maşallah ne güzel o zaman benim bebeğim inatçı herhalde babasının hissetmesini istemiyor
Aysee6346 Fatosaydin tabi ki hissediyorum 19 hafta da hissetmeye başladım şimdi ise tam hissediyorum her hareketini