ilayda_8 10 gün önce sezaryen doğum yaptım. Genel anestezi ile oldu uyandırdıklarında şiddetli ağrı vardı. 3 saat ağrı kesici diye kendimi yırttım. Daha önce hiç bu kadar ağrı çeken bı hasta görmedik diyolar ama ben daha gözümü acamadan bağırmaya başladım öyle bı ağrı çektim. Yalvar yakar 3 saat sonunda verdikleri ağrı kesici 2 saat de etkisini göstermesi derken saatlerce işkence çektim. İlgilenen hemşireler iyiydi, ama iğneleri stajyerlere ders vererek onlara yaptırıyolar 10 gün oldu hala iğne yerlerim acıyo. Günde 3 tane ağrı kesici alıyorum etkisi geçince ağrılarım başlıyo. Dikişi çok çirkin yaptılar bayağı iz kalacak, ilk doğumumda özelde estetik yapıştırma yapmışlardı iz bile kalmamıştı şu an çok kötü görünüyor. Çok üzüyor beni bu durum. Sezaryen sonrası çıkış 48 saat dolmadan yapılamıyor artık son dklarda kendimi hapiste gibi hissetmiştim. Son 5 dakika kala bile çıkarmadılar çünkü. Ziyaret saati çok az günde 1+1 saat eşimi onun dışında göremedim ve onsuz olmak beni çok zorladı. Yemekleri tabiri caizse bok gibiydi nimetleri mundar ediyolar yemek diye getiriyorlar. Hadi doğum yapan neyse de refakatçi de aç kalıyor. Bide refakatçi için şezlong gibi yatmayan oturur pozisyonda bı yatak var ne yastık ne başka bişey. Her gün farklı insanlar geliyor hemşiresi hasta bakıcısı stajyeri vs değişiyor sürekli ve içlerinde uyuz tipler oluyor. Başka merak ettiğin bişey varsa yardımcı olmak isterim. Normal doğumu ebeler yaptırıyor bu arada.