Ozlm_31 Merhaba arkadaşlar burada yeniyim yardımınıza ve bilgilerinize ihtiyacım var bugün tam 15 gün oldu regl gecikmem var 3 gün önce test verdim kan testim 0.100du acaba geç döllenme olabilir mi diye düşünmüyor değilim başına böyle birsey gelip hamile olan var mı
Lokumum9593 Ozlm_31 benim basima soyle bi olay geldi. evde erken gebelik testi yaptim reglime 3 gun kala ve negatif cikti. 10 gun sonra hala regl olmadim ve kan vermeye gittim degerim sadece 43 cikti. Son regl tarihim 28 nisan olmasina ragmen gec dollenme oldugu icin 16 mayis olarak sayiliyor.
berceste5155 Ozlm_31 benim geç döllenme oldu reglim 4 hün geçmişti beta 0.01 çıktı 20.gün 3600 çıktı hiç bir belirtim falan da yoktu sadece bel ve sırt agrım vardı
Ozlm_31 Lokumum9593 çok teşekkür ederim cevabınız için peki gebelik belirtiniz oldu mu acaba bu süre içinde suphelendiginz bisi oldu mu
OnlyBaby berceste5155 benim beta <1.20 çıkıyor ya arkadaş dedi hamilesin 1 haftalık olabilir ama ben bi ara daha yaptırmıştım oda <1,20 idi 😂😂 korkuttular beni
OnlyBaby Kızlar inşallah geç döllenmedir benimde şöyle bişey oldu reglim şuan 10 gün gecikti hiç belirtim yok, 7. Günde kan testi vergim sonuç negatifti, bugün belim ağrıyor biraz sol bacağıma sızısı ince bir şekilde vuruyor
OnlyBaby Ozlm_31 inşallah da umut kestim yani negatiften sonra eğer hala adet olmazsam bidaha doktora çık negatif çıksın çok üzücü durum ya bide sonucu bekle bekle 😂😂
Sev-mek Kızlar bir şey sormak istiyorum. Adetime 3-4 gün kala ovülasyon testim kırmızı çıktı yumurtlama olarak ve ben o günleri değerlendirdim şuanda regl olmadım 7 gün geçti ama zaten yumurlama günüm de 7-8 gün önceydi sizce geç döllenme olabilir mi bugün kan testi verdim 0 çıktı yumurtlama günüm ise 8-9 gün önceydi kafam çok karıştı
Ozlm_31 Sev-mek yani adete 2 3 gün kala yumurtlama görmüşsün eğer tutmussa bu geç döllenme olarak geçiyor canım 1 hafta daha bekle test yap inşallah vardır
Ozlm_31 OnlyBaby doğrudur ben tup bebek annesiyim 2 kere yaptım kimyasal oldu umut etmek negatif görmek zor biliyorum ama genede ya varsa kafamdan gitmiyor
Sev-mek Ozlm_31 o zaman 1 hafta daha bekliyim umarım vardır 1 yıldır deniyoruz insan gerçekten yıpranıyor
berceste5155 OnlyBaby evet bazen beta yüksek çıkabilşyormuş doktorlar kesin bir şey demese de bildiğim kadarıyla 5′ten üstünde yüksek ihtimalle gebelik oluyor bir kaç gün sonra tekrar lan verin p zaman kesinleşir inşallah hayırlı haberler alırsınız
Ozlm_31 Sev-mek ben 2 buçuk senedir deniyorum 2 olumsuz tup bebek denemem var sizi anlıyorum umarım hayırlı sağlıklı Bi evladımız olur