elifsgr 34+2 olduk ama gelişim geriliği var malesef kilosu daha 1960 olmuş bu durumu yaşayanlar var mı nereye varıldı neler yapıyorsunuz
Kucukcivciv elifsgr Benimde bebek 2 hafta geriden gelmeye başladı 30. Haftalarıma doğru. İki hafta ya kadar normal sayılıyor gerilik. Önemli olan her hafta bebeğin kilo alaması. Farkın açılmaması. Benim öyle oldu oldu çünkü. Şuan 40+2 deyim bebiş 38 lerde görünüyor ölçü olarak ama sürekli düzenli kilo aldığı için sıkıntı olmadı şuan 3300gr. Sizde bu süreçte protein ağırlıklı bebeğe kilo yapıcı şeylerle beslenmeye devam edebilirsiniz 🙏🏻
2022bebeki elifsgr Detayli ultrasona girmis miydiniz? Protein kaçağı ya da bebegi besleyen damarlarda direnç olabilir mutlaka bir nedeni vardır.
elifsgr Kucukcivciv benim aradaki fark git gide açılıyor malesef kilo alımı yavaş 3 günde 30 gram tek almış inanın kilo aldıran çoğu şeyi yiyorum ama yok maalesef almıyor
elifsgr Meryem_K hepsinden yiyorum ama almıyor gece yarısı bile kalkıp muz yiyorum günde 3 taneyi buluyor kilo aldıracak çoğu şeyi yiyorum
elifsgr 2022bebeki 2 kere gittim detaylıya herhangi bi sıkıntı çıkmadı perinatoliji takipliyim bazen haftada 2 kere bile gidiyorum herhangi bi sıkıntı görmüyorlar ama almıyor işte suyuda sınırda
2022bebeki elifsgr Havuç suyu, deveci armudu, protein ağırlıklı beslenmek suya iyi geliyor . komşumuz da da sizin gibiydi coraspirin başlatmıştı doktoru yine de bir danışın isterseniz doktorunuza 🤗
elifsgr 2022bebeki havuç suyu tüketiyorum protein ağırlıklı şeyleri de yiyorum doktoruma sorayım dediğinizi çok teşekkür ederim ❤️