Civcivannesi-38 Canlar 4+4 üz bugün doktora gittim beta da 4785 civarı çıktı kese görünmedi ama normal mi 🫡böyle olan oldumu aramızda 🤔
1asel-duru Civcivannesi-38 o haftada gittiğim de kese çok küçük daha yeni tutunmuş 10 gün sonra gel demişti gittiğim de kese ve bebek göründü bugün 8 hafta oldu kontrole gittim hem bebegi hemde kalp atışı duyuldu sizin de görünür daha çok küçük haftası
Sevval0308 Çok normal canım biz 5+4 de bastira bastira gorduk bebisi oda en basta gostermedi kendini doktorum git bol su ic gel dedi anca o zaman gorebildik elhamdulilaahh sende evham yapma hayirlisiyla bir hafta sonra felan gorursun
Civcivannesi-38 Sevval0308 sizin ilk gebeliğiniz mi 😊 cinsiyetle alakası var mı acaba bu benimki kız mı neyse nazlı olduğu belli şimdiden de 😅😊 göstermiyor kendini
Sevval0308 Civcivannesi-38 ilk gebeligim canım. Valla bilemiycem halen 10+4 uz onun için cinsiyeti belli değil :)
catandgirlmom Civcivannesi-38 bizde keseyi görmüştük bebeği görememiştik doktor geç döllenme olabilir demişti kayınvalidem duyduğu gibi o zaman kız demişti ve gerçekten kız oldu 😂🌸
Civcivannesi-38 1asel-duru İnşaAllah canım sağolasın ya bilmiyorum beta da yüksek olunca ..oğlumda da 4+5de görünmüştü kese 😇 hayırlısı bakalım İnşaAllah hayırla görür sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize 🤲
Civcivannesi-38 derya61_ aynen bende şaşırdım 1700 den sonrası genelde kese görünüyor .. doktordan mıdır nedir zorla muayene ettrdim kendimi🤭 bakmıyordu yoksa
Sevval0308 Civcivannesi-38 evet öyle tabiki çok merak ediyorum bir sonraki kontrolüm 12+4 de acaba doktor birşey der mi :)
Civcivannesi-38 catandgirlmom ya MaşaAllah 😇 benmki geç döllenme değil ya bakalım pazartesi tekrar gideceğim İnşaAllah 🥰 bekleyim zaman geçsin diyorum ama durulmuyorki 🤭
catandgirlmom Civcivannesi-38 öyle valla heyevan hiç bitmiyor kese görünüyor bebek, bebek görünüyor kalp atışı, cinsiyet, tarama testleri, yani heyecan ve meraklı bekleyiş hiç bitmiyor allahım hepimize sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebekler nasip etsinnn