mre1630 Snmmsrlglu eleştiri kabul etmiyorsanız başlık açmayın benceee bu isimlerin hepsi abuk sabuk millet kedisine falan bu tarz isim veriyor …. Akşın dafneee saçma sapan geldi bana kendi görüşüm
Boncukannesi26 Snmmsrlglu sizin bebeğiniz sizin fikriniz . İçinize hangisi siniyorsa onu koyun. Kimin ne dediği önemli değil. Evlat sizin. Çok saçma , iğrenç diyen arkadaşlar kendi çocuklarına koymazlar olur biter 😏
Snmmsrlglu Boncukannesi26 yani aslında hangisi kulağa daha rahat gelir yadırganmaz diye sormaktı niyetimiz azarlanacağımızı düşünemedik😊 teşekkür ediyorum sağolun🌸
Sevimefealp Snmmsrlglu kusura bakmayında değişik olsun diye böyle isimler asla koymam ya lütfen biraz türkleri müslümanları yansıtan isimler koyun çocuklarınıza
Snmmsrlglu Sevimefealp hayatım eşim türk değil napayım şimdi la havle😂😂 niye bu kadar sinirlisiniz anlayamıyorum
Sevimefealp Snmmsrlglu sinirli değilim ya neden sinirleneyim baştan belirtsene ben değil herkesden tepki alıyoun bak
Snmmsrlglu Sevimefealp kardeşim git tepkini ötede belli et. Millet burada neler için fikir istiyor sigara içmek için icazet alıyor birbirinden git tepkini oralarda göster. Beğenmediysen sen koymazsın müslüman da değilim Elizabeth koycam. Delinin zoruna bak