Nesli8181 Ftma4646 bi defalık değil doğum yapana kadar veriyorlar devletin uyguladığı yeni bir yardım
Dilanky Nesli8181 Peki geriye dönük olan aylardada veriliyo mu ben 36. Haftadayım gitsem sadece son ay için 500 tl mi verirler kaymakamlıkta nereye gidiyoruz acaba
bademli_puding Nesli8181 ne diye gidiliyo acaba e devletten de yapılıyomu başvuru bi arkadaşım var yardıma ihtiyacı var ona söyliyim bende
Mustafayigitvebeytugannesi Beni de haberdar edin hanımlar. Ama bizim Kayseri’nin pek böyle bişey yapacağını Ummam ama olsun 😊
Kayramomm Nesli8181 nasıl yani şuan hamileyken aylık yardimmi alıyoruz aciklar mısınız lütfen nasıl yapılır
Nesli8181 Kayramomm evet hamileyken yardım parası alıyorsunuz 500 TL gibi bi yardım doğum yapana kadar devlet yeni bi yardım uygulamaya koymuş bende bugün gidicem
ilzannliy Aile ve sosyal hizmetler başkanlığının sayfasında şartlı gebelik yardımı diye var. 9 ay boyunca para yardımı yapıyorlarmış ama hanede sgk olmaması gerekiyor diyor. Net bilgisi olan veya alan varsa yazabilir mi?
Kayramomm ilzannliy ben şuan bulunduğum sehirdeki kaymakamligi aradım oradan yönlendirme yaptılar SGK girişinin bulunmamasi aile gelirinin hesaplanmasi ve sigortalı olmaman gerekiyormus bu şartlara uygunsan sağlık ocağından kaç haftalık gebe olduğuna dair kağıt alıp oraya götürüp veriyorsun ona göre2 aya bir belli bir tutar da para veriliyormus
Ftma4646 Nesli8181 hangi şehir desiniz .ben gittiğim de en azından şu şehirde veriyorlarmis diyim.bide gittiğiniz de ne dediklerini banada haber edermisiniz🙏
Nesli8181 Ftma4646 duzce oturuyorum ben kaymakamlığı gidiyorsunuz kimlik ve ultrason fotoğrafı yeterli sadece onlar bilgi veriyor