Elifn Merhaba canlar,bu iki araba arasında kaldım kullanıp tecrübe edinen annelerimiz yardımcı olursa çok sevinirim🙏🏻
DilarArslan Elifn ben pierre cardin twist travel aldım çok da beğenerek aldım 😊 en hafif travellardan biri zaten. Kullanan arkadaşlarım da var çok memnunlar
FulyaGrkn Elifn bende alias modelini beğenmiştim ama biraz ağır 12,5 kilo o yüzden kullanımı zor olur dedim vazgeçtim. Eğer fırsatın varsa deneyerek almanı tavsiye ederim.
Blackmelody Elifn ben Pierre Cardin Twist exclusive aldım. Daha sonra nuna tavo yu gördüm o da çok hoştu Sonra kraft bookplus mı neydi onu gördüm o da çok güzeldi Mamas papas bence hepsinden güzel ama pahalı
Balkiz DilarArslan ben şasesini tek elle kaldıramadım kraft tiwistin nasıl hafif :) sırf bu nedenle vazgeçtim teist almaktan
Ozlem45 Elifn rıca ederim ne demek bi markaya o kadar para verme bebeğinizin diğer esyalarını almakta kullanabilirsiniz 😄
ysmmnk Elifn ben de yoyko luxury travel sistem aldım, iş arkadaşımın şiddetli tavsiyelerine uyup :) 1000 tlye geldi. her travel gibi büyük ama çok hoş kullanımı falan keyifli rahat. Tavsiye ederim.
bsebse Ben de casual cadillac air modeli dusunurken dun ordaki adam kraft twist 2018 modelini gosterdi 360 derece donnen. Esim onu daha cok begendi cadillactan 2kg daha agir puseti de yarim kilo daha agir. Ama donme yerinde sikintilar olabiliyormus benim gonlumde hala air de :)
Elifn bsebse canım bende Kraft düşünürken arkadaşım alma çok çabuk bozuluyor Dedi Pierre cardin ile ilgili de çok şikayet var tekerlekler konusunda kafam çorba oldu🤦🏼♀️😁senin dediğine baktım da bilemiyorum ya😬
bsebse Elifn pierrr cardinle chiccoyu bize pek onermediler. Casual ve kraft son yillarda baya iyi dediler zaten odullu bi markaymis ve avrupada da en cok satilanlardanmis. Ben hafifliginden dolayi tek elle komple kapanmasi tekerlerleklerin kolayca cikmasi vs gibi sebeplerden begeniyorum. Videolarini mutlaka izle
Seyma18 Elifn bizde casual quantum trona düşünüyoruz 😊 Diğer travellere göre baya hafif sürüşü kolay 8.9 kg galiba bakabilirsin 😊