erkekanne34 Merabaa eşimin doğum günü olcak hanımlar. Ne hediye alabilirim aslında internette yazılı zıbınlar gördüm iyi ki doğdun babam gibi ama çok mu saçma olur bilemedim lütfen tavsiye verebilir misiniz siz ne yaptınız hamileyken ne aldınız
emirtosveannesi erkekanne34 ben onlardan sipariş verdim instgramdan altına uzun bir yazı yazdırdım ultrason fotoğrafını bastirdim geldiğinde beyaz bir çerçeve alıp içine koydum eşim baş ucundan ayırmıyor temizlik yaparken falan onun komodininden başka yere koyayım hemen aliyor baş ucuna koyuyor 😄
FatosNazim53 erkekanne34 Ben bunu yaptırmıştım canım. Tabi doktor erkek demişti ilk başta. İsmini de yazdırdım ama sonradan kız dedi hediye duruyor bu sekilde hala 😁
tolbetulll erkekanne34 erkekanne34 Merhaba , ben eşime yıldönümüzde gümüş bileklik aldım , çok zarif ve şık duruyor . Bileklik takmayı seviyorsa link verebilirim
erkekanne34 emirtosveannesi yaa öyle mi 🥰 o zaman ben de yaptırabilirim hangi sayfadan yaptırmıştınız hatırlıyomusunuz
emirtosveannesi erkekanne34 ya canım hiç hatırlamıyorum temmuz ayında yaptırmıştım ben takipte etmiyorum sanirim😄
erkekanne34 Deletedmom_27 ben de evdeyim Şuan çalışmıyorum ama güzel bir hediye olursa hani en fazla 300-500 çıkabilirim
Deletedmom_27 erkekanne34 postaci cantasi kis geldi atki bere takimi begendigin parfumlerin orjinali pahali oldugu icin dolum alabilirsin bazi bayilerden
arirangg erkekanne34 Bence o zıbınlar çok saçma. Eşinin kullanacağı güzel bir hediye al saat, gömlek, mont vs
erkekanne34 arirangg bana da saçma geliyordu o yüzden sormak istedim sizlere ama yorumlara bakınca baya bi erkek sevinmiş. O yüzden zıbından sipariş verdim ama yanına ek eşimin kullanacağı bir hediye araştırıyorum ☺️
gozdeileri erkekanne34 eşim bana doğum günümde sizin dediğiniz gibi zibinlardan yaptırdı çok mutlu oldum 😍 bence çok tatlı olur
tolbetulll erkekanne34 Reacraft Google ye yazarsanız çıkıyor . Bilekliğin ismide italyan bileklik gümüş renginde , modeli çok zarif ben orta kısmına ing kıymetlim yazdırdım sağ ve sol kısmından harflerimizi ekledim . Çok küçük duruyor ve herkes eşime soruyor bilekliğini 😌
Ultramommy erkekanne34 Benim de eşimin yarın doğum günü 🥰 muhtemelen mavi den gömlek alacağım her sene olduğu gibi😂