gul00 öncelikle çok geçmiş olsun bende Şuan aynı durumdayım medipole gittim herkes tavsiye etti doktoruma 1.5 aydır belim ağrıyor karnım sertleşiyor çok yoğun akıntım var renksiz dememe rağmen normal dedi gönderdi ki bide özele gidiyorum, akıntı için ilaç verdi akıntının rengine bile bakmadı sizin yine alttan muayeneniz olmuş benim 7 ay boyunca hiç olmadı. Medicalparka geçmeye karar verdim bir kere muayene oldum kontrol günümün gelmesini beklerken şiddetli bel ağrısı ile tekrar gittim rahim agzı yetersizliği dedi doktor 19mm di yatış verdiler bi gecede 15mm ye düştü 30+6ydım gittiğimde 1890 gr 44 cmdi hemen ciğer geliştirici yapıldı 3 gün yattım taburcu oldum yarın tekrar gideceğim sancılarım var hastanede damar yolundan sancımı kesmek için ilaç verdiler hep acılma ve su gelmesi yok çok şükür yataktan kalkmam yasak suan 31+4üm insallah erteleyebildiğim kadar ertelerim annem bende eşim izin aldı işten asla kalkmıyorum doktor suanda serklaj yapamayız doğumu tetikler dedi, hakkımı helal etmiyorum medipoldeki doktor en başta baksaydı beni normal diyip geri yollamasaydı belki serklaj yapılırdı risk daha az olurdu…