gul00 çok sinir oluyorum şu evham yapma normal aman nolcak bizde de oluyordu diyenlere. İlk gebeliğimde ikinci trimesterda hafif kanamalarım başladı, hunileşme görüldü proluton iğne ve dupaston başlamıştı doktor. Üç hafta sonra kontrolumde iyi rahim ağzı 40 bırakabiliriz iğneyi, ilacıda istersen devam et dedi, ara kanamalarım devam edince kontrole gittiğimde iyi bi sıkıntı görünmüyor diyordu. Adet ağrısı gibi ağrılar yaşamaya başladm çevreme soruyorum herkes normal diyor doktorum zaten çok rhaat. Detaylı ultrasona bi girdim 21+5 te doktorun yüz düştü , karnım top gibi kasılıyor acil serklaja yönlendirdiler ama artık çok geçti. Serklaj yapan doktorda serklaj ipini bile kullanmaya zahmet etmemiş normal ipek iple dikiş atmış, asla tutmaz orayı o ip kendimde sağlıkçıyım. Operasyondan 2 saat sonra taburcu ettiler. Zaten bikaç saat sonra dogum sancıları başladı ve erken doğumla bebeğimi kaybettim. İlk gebelik tecrübesizlik, çevrenin aman nolcak bizde doğurduk bişey olmaz demeleri… Doktorda şans işi..