poyrazvearya Kızlar 75 80 takardım şimdi öyle büyüdüler ki anlatamam kocaman ve alt kısımları çatlamış göğüslerimin sizde durum nasıl göğüslerimin çatlamasına çok üzüldüm 🥺🥺
2022bebeki poyrazvearya Benim de ilk 3-4 ay çok büyüdü 75b takan ben sigamadim asla sutyenlerimin içine sonrada sizinkin gibi altlarinda catlak olduğunu gördüm 😬 nereye kadar büyüyecek diye korkuyordum ama durdu şükür 🤣 80b de kaldım
myangelson poyrazvearya hamilelikten önce desteksiz 80 takardim hamileyken 90 a çıktı tek tük çatlak vardı erken doğum yaptım göğüslerim süt falan doldu 95 alıp taksam yine olmazdı o derece büyüdü ve mastit oldum koltuk altıma kadar yayıldı sadece atlet giyiyordum içime
Prenses34_annesi poyrazvearya 80 takiyordum 90 a yükseldi cnm ama çatlamadı hem büyüdü hem rengi koyulaştı
Elifinannesi97 poyrazvearya büyüyor canim doğumdan sonra hatta daha çok şişiyor benimde küçük göğüslerim vardı catlaklar var o kadar çatlak kremi kullandim yinede catladim vücut yapıma bağlı
Karman34 poyrazvearya bende 70 takıyordum şuan 85 takıyorum ilk 3 ayda bir anda büyüdüğü için sol göğsümde ince ince beyaz çatlaklar olmuş birden büyüdü çünkü 🤷♀️
yesillimonn poyrazvearya bende 80 takardim şuan takamiyorum hem cok hassas hemde aşırı büyüdü agir geliyor bazen 🥺
Asli0611 poyrazvearya benim komple tüm çevre catladı hemde 2. Aydan 100 bedene falan çıkmıştım 75-80 arasıydım bende malesef süt kesildikten sonra aşırı sarkma oldu :/
evin_bozkurt poyrazvearya destekli 70 takıyordum çok küçüktü şu an desteksiz 85 ve o kadar çatlamiş göğüs uçları da o kadar koyulaşmiş ki kendim tiksiniyorum artık
Emanetimi_bekliyorum poyrazvearya kız bebekte annenin gögsü daha çok büyüyor diyorlar benimde aşırı şişti