Ayytacc 2Meyve- kahvaltimizi yaptik sira cay keyfinde balla yag yedim azcik ne yesem dokunuyor artik 22+1gunluguz
edkrcy 2Meyve- Afiyet şifa olsun mide bulantısindan ayakta duramayan ben bı lokma peynir ekmek atabiliyorum ağzıma bayılmamak için anca 😔
kuzucumoglum 2Meyve- şuan bende yapıyorum afiyt olsun menumde kaşarlı tost yumurta domates zeytin miğde bulantisindan mahvoldugum birgun 35+6 ☺️
2Meyve- kuzucumoglum halen mide bulantiniz var mı ? Benim ikinci gebeliğim ilkinde olmadı suandada 13 haftada kesildi bulantım şükür
2Meyve- Ayytacc çay yasak olduğu için tuketemiyorum bu yüzden ilacına takviye edici portakal suyun ile yola devam
kuzucumoglum 2Meyve- ilk baslarda oldu sonra geçti başından beride bulantı hapı kullanıyorum şu iki gündür ilaç almama rağmen şiddetlendi sanırım oğlum mideme baskı yapiyor
Ayytacc 2Meyve- ben su fln icemiyorum meccbur cay iciyorum mide yanmam yuzunde o tur icecekte icemiyorum napacam bilmiyorum
2Meyve- Ayytacc hm bende mecbur portakal suyu içiyorum her gün değil ama kahvaltılarda tüketmeye çalışıyorum. Kullandığım ilaci desteklediği için , sizde meyve çayları var oralet vs gibi onlardan da deneyin derim
Ayytacc 2Meyve- denerimm canim Allah razi olsun kuzum 3cu hamileligim bu daha zorlu geciyor rabbim hayirlisuyla kucagimiza almayi nasip etsin
Sellmaseellma 2Meyve- uyanabilirsem kahvaltı yapmak istiyorum gece 4 te uyudum sabahtan beri gözümü açıyorum ama kalkamıyorum şuan bile uykum var gözlerim kendi kendine kapanıyor sankigün içinde de uyuyorum ama anlamadım işte kalkarsam yapacam bişeyler 😂