nordsiin Kardeşimin 6 ay sonra düğünü var mobilya konusunda kararsız hem alınabilcek fiyatlarda hem kalite olarak iyi önerebilceğiniz markalar neler? önerileri bekliyorum kızlar
yaseminyaldiz nordsiin Mutluluklar dilerim şimdiden :) Ben 3 yıl önce evlendim tüm herşeyimi enza homedan aldım çok memnunum
elifgulen yaseminyaldiz İndirim festivali varken bende koltuk takımlarını yeniledim çok güzel modeller var enzada
yaseminyaldiz nordsiin 3 yılda 2 kere taşınmak durumunda kaldık maalesef biraz hor kullanılmış oldu ama ona rağmen hiç sorun yaşamadım öyle diyim
elifgulen nordsiin Evet kasım indirimleri vardı baya da güzel düşmüştü fiyatlar bildiğim kadarıyla 31ine kadar uzatmışlar ama bi bak bence
nordsiin yaseminyaldiz Yaa çok geçmiş olsun benimde başıma geldi o nakliye sıkıntısı. 2 kere kötü taşınmaya sağlamsa iyidir o zaman
nordsiin elifgulen Bi göz gezdirdik de hoşuna giden şeyler indirimde hep şansa 🤗 bu haftasonu mağazasına gidicek çok iyi oldu
elifgulen nordsiin Aa süper sevindim o zaman benimde son bi yolluk almam lazım aklıma gelmişken onu sipariş edeyim :)