pelindf Melisiniz1205 bildiğim kadarıyla hayır ancak rapor alabilirsiniz ama yine de daha iyi bilen birine sorun derim
Rosense 33+2 evden, bilgisayar başında çalışıyorum ancak izne ayrılacağım. Aniden tansiyonum düşüyor, fenalık hissi geliyor. Dayanamıyorum dişimi sıktım şu ana kadar ama artık kendi sağlığımı düşünmek zorundayım.
Momunddad Rosense Merhaba uygulamayı hala kullanıyorsaniz cevap verirseniz mutlu olurum , bende homeofis çalışıyorum ama artık sürekli oturmak bel ağrısı yaptı ve yoğun çalışmak bunalttı rapor almak istiyorum ama maaş kesintisi oluyor ve haliyle ödenen prim ücreti düşüyor doğum parasını etkiliyor siz rapor almış miydiniz 26 haftalık suan
rachelgreenn pelindf 6+4 ten bildiriyorum öğretmenim ve çok çok çok zorlanıyorum nöbetlerde bayılacak gibi oluyorum her an yere yığılıp uyuyacakmışım gibi sürekli oturarak anlatmaya çalışıyorum o da içime sinmiyor ilk defa dün gitmedim rapor aldım evde dinleneyim diye ama yetmemiş bir gün bugün yine aynıyım😟
Tbayram Aysegul167 Bende hamileliğin ilk zamanlarında çok çabuk yoruluyordum şuanda öyle gerçi sanırım normal
-Miracle- Bende 27+3 şuana kadar öyle zorlanmadım fakat yavaş yavaş uykularım ağrılardan bozuluyor uykusuzluk yaşıyorum bacak ağrısı çatı ağrısı derken bundan sonraki sürece ne kadar dayanırım bilmiyorum ağrılar böyle giderse beni baya zorlayacak gibi 36. Haftaya kadar çalışabilirim diyorum ama bilmiyorum umarım dayanırım 😂🤭
Lokumum9593 pelindf ben masabasi calisiyorum fakat yolum asiri uzun. Sabah 06.50 de cikip 09.30 da ancak işte olabiliyorum. Bu yol olmasa 36 / 37 ye kadar gidebilirdim. Su an 30+4 ve gün sayiyorum. Hafta ici Sabah aksam ayni yol + cumartesi de olunca iyice bitkin dusuyorum 😔 bazen sadece esim calisacak diye kendimi tuhaf hissetsem de artik bitkinligin doruklarindayim 😞😞
Glykra 24 haftalığım sürekli ayaktayım mağaza yönetici si olduğum halde haftanın iki günü 10 saat çalışıyorum ve sabah akşam 2 şer saat tek kalıyorum Avm olduğu için 10 a kadar çalışıyorum ama bilmiyorum kendimi çok yıpratıyorum galiba . Keşke çalışabilsek son ana kadar ama düşünüyorum değmez doğumdan sonra da ücretsiz izne çıkarım 6 ay 2 aylık bebeği nasıl kıyıp bırakalım
suleipek_ Glykra gebeler 7,5 saatten fazla calisamaz yasal degil calisan gebelerin bircok hakki var bi arastirip mesainizi ona gore ayarlayin derim 10 saat cok uzun
Asliormanci Sedoa_ neden o kadar fazla çalıştınız ben 32. Haftamda doğum raporu almayı düşünüyordum veriliyor mu
Sedoa_ Asliormanci 32 de ister çalışabilir alırsınız ister çalışamaz. Ben iyi hissediyorum diye çalışabilir aldım 36 da pilim bitti😀😀
catandgirlmom pelindf bizde 17 Haftalık olacağız yarın, masa başı ve kurumsalda çalışıyorum.. ilerleyen haftaları düşünüyorum ne yapacağım diye spor ayakkabı bile sıkıntı ama giyeceğim mecburen 🥲
esrayyy catandgirlmom Bende 17. Haftamdayım ve spor ayakkabı giyme olayına geçtim bile topukluları ve altı düz babetleri kaldırdım tamamen hamilelik bildirimi yapınca kurum ertesi gün hamileler için ayaklık getirdi ayaklarımı uzatabileceğim ayarlanan masa altına o kadar iyi geliyor ki ama yine de bel ağrısı oluştu oturmaktan hamilelik cidden çok zor bir süreç özellikle çalışanları için.. sağlıkla kucağımıza alalım da 🫶
Dmttthemum pelindf berbat bir durumdayım öğretmenim 35 kişilik sınıflara giriyorum hep 5. Sınıf laftan anlamıyorlar sürekli ayakta bağırıp çağırarak ders anlatmaya çalışıyorum 29 haftalık olduk bir de üstüne öğrencilerden influenza kaptım sanırım çok kötüyüm bütün okul hasta sırf öğrencileri öğretmensiz bırakmayayım diye dişimi sıkıyorum rapor almıyorum üstelik erken doğum riskim var 5 haftayı nasıl geçireceğim bilmiyorum
Nursemother Ben de 34 teyim ve 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum hemşirelik yapıyorum gerçekten zor oluyor maddi ve manevi imkanı olan 32 de ayrılsın bence :)
Hemsireanneeeee Nursemother ben de hemşireyim şuan 8+2 deyiz ama şimdiden aşırı yorgun ve bitkinim. Vücudum ağırlaştıkça ne yapacam bilemiyorum. Gönlüm benim de 37 ye kadar çalışmaktan yana. Yorucu ve zor bi işimiz var Allah yardımcımız olsun
Arzuclkk Nursemother ben de hemsireyim 32 den 37 ye çalışmayı dusunuyorum ama nasıl olacak bakalım o izin bize sonrasında lazım ben o izni sonra kullanmak istiyorum bir de tabi maddi durum
kvrcknrs Nursemother Hemsireanneeeee merhaba ben de hemşireyim 8+6 bugğn rapor için Dr a gittim rapor alamadım uyku yorgunluk halsizlik mide bulantısı var siz nasıl dayanıyorsunuz kızlar :(
Almdreda Bende 35. Haftadayım çalışır aldım çalışmaya devam ediyorum. Öğretmenim ayakta çalışıyorum haliyle ama her fırsatta ayaklarımı tabureye uzatıyorum. Ayak ve bacaklarım şişiyor başka bir sıkıntı yok çok şükür şimdilik. Bir de haftanın 3,5 günü çalışıyorum. Tam çalışsam bu haftalarda bırakırdım muhtemelen.
Seymak21 Bende okul öncesi öğretmeniyim bugün son günümdü okulda 37. Haftaya giricem son iki hafta zorlandım biraz ama okulda ayrılık da hüzünlüydü 🥺
Kevko Bende dün ayrıldım 32. Haftada ise geri donmeyecegim icin erken çıktım oturarak çalışmak çok yordu beni
Mrvinl Arkadaşlar 32 de çalışamaz raporu gerekli mi ben bugün 32 0 ım üç son bir aydır zaten rapor verdi bana doktor plesenta previa dan dolayı işe gitmek vs herşey yasaktı. Bugün de 32 0 olunca yarın doktora gidip çalışamaz mı almam gerekiyor pazartesi gitsem olmaz mı acaba devlet memuruyum ama yine de tam bilemedim bu işleri😂😂
Sedoa_ Mrvinl 32 bitmeden çalışabilir ya da çalışamaz raporu almazsanız sgk o dönemin ücretini ödemiyor
Tutkuu0 Mrvinl almazsan gün kaybın olur. Özel hastane ise cumartesi de alabilirsin 32+0 gel demişti . Eski raporunu düzeltip onu bitirip ertesi gün bunu başlatacak.