Evet kızlar biz 7 aylık olduk bile dogum heyecanı bebek heyecanı derken foruma giremedim hikayemide yazamadım. Hem heves ediyodum oysaki şimdi başlıyoruz😅😅😅
5 yıllık evlilikte 2 aşilama 2 olumsuz tüp bebek
- Tüp bebekte geldi pamugum iyikide geldi evimiz gönlümüz şenlendi (6. Yıldonümüzde kucagimizdaydı)🌸♾
Tedavi görenlere ufak bi not asla pes etmeyin yılmayın hep devam sonu illaki güzel olucak🥰
9 mayısta 9.17 de dogdu oğluşum sezaryen ile dünyaya geldi.
Sezaryen asla ama asla korkulcak bisey degil hele o belden yapılan igne sinek ısırigi gibi geldi bana burdan çok korkutulmuştum oysaki yok cok acıyo yok şu yok bu diye.. onlara burdan yav hee hee demek istiyorum 😅
Oyuzden kötü tecrübelere kulak vermeyin.
Neyse kesildim biçildim tabi hic bisey hissetmedim sadece bebek çikarken dr bastirdi eliyle onu hissettim tabi benden bir çıglık koptu hocam ben hissediyorum diye herkes güldü ve bebek çiktı allahım nasıl agliyo viyak viyak inliyo ortalık.
Ilk kontroller yapıldi geldi yanagıma kondu pamugum o anı hic birseye degişmem her zorluğu acıyı unuttum o dakika🤩
Sonra işlerim bitti ben odaya cıktım ama bebegim sez ile dogdugu icin solunum sıkıntisi yaşadı (genellikle oluyomuş zaten korkmayın) 3 saat sonra geldi yanıma ama o 3 saat bana resmen geçmek bilmedi..
Uyusuklugum geçince hemen kalktım yürüdüm asla zorlanmadım git gide dik yürümeye başladım dik yürumek önemli çünkü
Öyle cok agrı falanda yaşamadım inşallah sizlerde yaşamazsıniz mukemmel bir dogum gecirdim kısacası 💃
Ama şu bir gerçek dikişe bastırıliyo arkadaşlar pıhtı kalmasın diye onda acıma oluyo sadece ama her hastanede gecerli degil tabiki. Siz yinede raad olun 😀
Emzirme konusuna gelelim
Sez.den sonra hemen sür gelmezmiş bla bla bla laflarına inanmayın gülün geçin
Pozitif olun ilk emzirmede🥰
Tabi ben cok pozitiftim ama bebekim nazlı ve öfkeli çiktı tutmadı memeyi ilk gün😅😅sonra ebelerin yardimi ile tutturduk cok sükür sorunsuz emzirme yaşadım🥰 (cok uzatmak istemedim sormak istediginiz herseyi sorabilirsiniz )
Iki gün kaldık hastanede sonra evimize geldik
Ve rabbime sükürler olsunki 7 aylık olduk rabbim herkese yaşatsin bu duyguyu çok mükemmel bişey anne olmak🥰🥰💙