Merve895 Kızlar 26 haftalık gebeyim maydanoz ve dereotu yenilir mi mesela salatalarda olsun falan tüketebiliyor muyuz bilgisi olan varmı ya canım ikisinden çok istiyor tüketmek
Tintinsu Merve895 ben her sabah yumurtamın yanında dereotu maydonoz tüketiyorum üzerine de bol limon sıkıyorum. Aynı şekilde akşamları da salatalarıma mutlaka koyuyorum. 28 haftalık hamileyim çok şükür problem yaşamadım
Merve895 mysweetbabyy yani bir sakıncası yoktur dmi ya elalem yok yeme çocuğun söyle olur yok düşer falan
Esayser Maydonozu genelde adet veya ödem söktürücü olarak kullanıyorlar ama sapıyla bir bağ falan kaynatıp salatada ki bir tutamdan zarar gelmez ben tüketiyorum doktoruma sormuştum oda günde bir bağ yemiyorsun sonuçta demişti
Merve895 Esayser anladım salatalarda maydanozu ve dereotunun doğrayıp yemek istiyorum da sorayım dedm
Sedoa_ Merve895 ben 32 ye kadar az tükettim nolur nolmaz diye ama salataya koyacağın bi tutamdan bişe olmaz. Normalde sabahları limonlar kasede yerdim onu yapmadım😀
Merve895 Sedoa_ yok az ikisinden koyup yemek istiyorum bazen omlet yapıyorum kokuyor maydanoz koyup kokmaz dşye düşünüyorum oyuzden sordum tek tüketmeyecrğim zaten
Sedoa_ Merve895 bi tutam yersin çiğ olarak sorun yok. Yumurtaya ıspanağa çorbaya falan da pişirerek konulur onda da sorun yok. Ben hep öyle tükettim sorun yaşamadım
Merve895 Tintinsu anladım bunu duyduğuma çok sevindim artık asermeyi gecti aylardır yemek istedim yiyemedim